JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA NA SVETU POJAČAO REDOVE ZMAJEVA!!

21/12/2016Uncategorized, VESTI

Uprava FK Voždovac uveliko razmišlja o budućnosti kluba. Pripreme još uvek nisu krenule, a redovi prvog tima ekipe sa Dušanovca sve su jači.

Nakon odlične sezone u omladincima Zmajeva, mladi Radovan Avram, igrač koji spada u redove najtalentovanijih mladih igrača na Svetu po izboru NIKE MOST WANTED, potpisao je stipendijski ugovor na 3 godine i biće na raspolaganju šefu stručnog štaba Iliji Stolici već prvog dana priprema.

Omladinska škola FK Voždovac je tokom ove sezone pokazala da pravi odlične rezultate, Jovan Damjanović, direktor omladinske škole Voždovca nije krio oduševljenje: „Klub ozbiljno računa na igrače iz sopstvenog pogona. Dokaz toj tvrdnji je i potpisivanje ugovora i promocija prvog pojačanja u redovima najjače selekcije. Fokusiramo se ka svojim igračima i radu u omladinskoj školi, a nastavićemo da stvaramo još više igrača za prvi tim i da postižemo još bolje rezultate.“ –  istakao je Damjanović.

Sjajna sezona je iza Radovana Avrama, odlične partije u dresu omladinaca Voždovca, potvrda vrednosti na NIKE MOST WANTED turniru, izbor za najboljeg igrača u Srbiji i ulazak među deset najboljih na svetuod 40 igrača iz 25 zemalja, utabali su stazu mladoj nadi Zmajeva: „Iza mene je sezona za nezaborav. Ovo gledam kao novi korak i dobio sam samo motiv više da još jače radim i da se dokažem. Jedva čekam da krenu pripreme, jer želim da opravdam očekivanja stručnog štaba i da se izborim za svoje mesto u prvom timu.“

Radovan Avram je rođen 16.07.1998 i igra na poziciji ofanzivnog veznog.

Početak priprema je zakazan za 09.01.2017!

avram-radovan-2

Ostavite komentar