ŠKOLSKA NEDELjA

28/11/2016Uncategorized, VESTI

Iza fudbalskog kluba Voždovac je jedna lepa radna školska nedelja. Od 21.11. do 25.11. održani su školski časovi, posvećeni fizičkom vaspitanju.

U saradnji sa igraonicom Drimlend, a kao klub koji brine o društvenoj odgovornosti krenulo se iz komšiluka, od Osnovne škole „Branislav Nušić“.

Akcija nosi naziv „školski čas“, te pored fudbala na času bilo je i drugih aktivnosti. Zanimacija je bilo na pretek. Dečaci i devojčice su birali i odbojku i košarku. Preskakali su se podjednako i lastiš i vijača, žongliralo se, pravili su se kolutovi i preskakao obruč, igrala se tradicionalna igra „između dve vatre“…, ali akcenat je svakako bio na koordinaciji pokreta i koordinaciji trčanja i zdravom duhu.

Dani su prolazili od ponedeljka do petka, a broj dece se povećavao, kao i zainteresovanost. Sva odeljenja su obuhvaćena od prvog do četvrtog razreda. Učitelji i učiteljice oduševljeni, nesebično su pomagali i uključivali se u rad,  a treneri fudbalskog kluba Voždovac Goran, Dule, Sloba i Srđan na visini zadatka uz pojačanja iz Drimlend igraonice Ivanu, Jovanu i Bojanu. Akcija se nastavlja, a nakon pozitivne atmosfere i dobro ostavljenog utiska, sigurno je da ćemo doći opet u komšiluk da se družimo, jer su dobijeni novi pozivi.

Ostavite komentar