ŠKOLSKA NEDELjA – AKCIJA NASTAVLjENA

15/12/2016Uncategorized, VESTI

Fudbalski klub Voždovac je uspešan na više polja. Pobeda protiv Mladosti u prvenstvu je donela krila Zmajevima i stvorila sliku da će proleće pred nama biti još bolje.

Da će proleće biti berićetno i uspešno i u školskom uzrastu pokazuje i školski čas odnosno nedelja koja je ovaj put nastavljena i uspešno sprovedena u osnovnoj školi „Dositej Obradović“. Od 12.12. do 15.12. održani su školski časovi, posvećeni fizičkom vaspitanju.

Sa mališanima smo prošli sve o dramaturgiji u O.Š. „Branislav Nušić“, nastavljeno je prosvetiteljstvom u O.Š. „Dositej Obradović.“. U srcu Dušanovca edukacije i obrazovanja nije manjkalo, a akcenat je bio i na sportu, rekreaciji, razvoju duha i tela.

I ovaj put su treneri FK Voždovac su imali nesebičnu podršku igraonice Drimlend i njihovih trenera koji su profesionalno pristupili radu sa mladima.

Na časovima su bili u ponudi svi sportovi i igre. Mališani su pokazali veliku želju da rade, učitelji su pomagali u saradnji, a osmeh na kraju časova je najbolji rezultat akcije.

Entuzijazam raste i interesovanje, sa željom da se akcija nastavi i da dođemo opet. Efekti su pozitivni i sigurno je da će FK  Voždovac ponovo posetiti školu iz komšiluka i da ćemo doći da se družimo.

Ostavite komentar