SAOPŠTENjE ZA JAVNOST POVODOM SPORAZUMNOG RASKIDA SARADNjE IZMEĐU FK VOŽDOVAC I TRENERA BRATISLAVA ŽIVKOVIĆA

07/11/2016Uncategorized, VESTI

Dragi navijači, poštovani prijatelji, uvažena javnosti
FK Voždovac želi da vas obavesti da je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Bratislavom Živkovićem.

Izuzetno nam žao je što je do raskida došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub nalazi u situaciji da važi za jedan od najorganizovanijih u našoj zemlji. Međutim spletom određenih okolnosti gde plasman na tabeli ne zadovoljava ambicije i zacrtane ciljeve koje je klub postavio pre početka tekuće sezone, dužni smo da reagujemo na ovaj način i pokušamo da rezultatski budemo uspešniji u narednom periodu.
Kao klub koji gaji dobre međuljudske odnose želimo da naglasimo da smo izuzetno zahvalni Bratislavu Živkoviću na profesionalnom radu i na postignutim rezultatima od momenta kada je imenovan za šefa stručnog štaba u martu 2015. godine i da smo u ovom trenutku zajedničkim dogovorom došli do zaključka da bi promena stručnog štaba mogla da donese rezultatski boljitak našem klubu.
FK Voždovac želi Bratislavu Živkoviću puno uspeha u narednom periodu kako na poslovnom tako i naprivatnom planu i vrata našeg kluba će za njega uvek biti otvorena i kao prijatelja i kao sportskog saradnika.

Ostavite komentar