RADOVAN AVRAM POBEDNIK JEDNOG OD NAJJAČIH TURNIRA NA SVETU

20/11/2016Uncategorized, VESTI

Radost i pohvale dolaze sa svih strana u Zaplanjsku ulicu, što je dokaz dobrog rada. Prvotimci su slavili u Subotici rezultatom 2:0. Kadeti su postali jesenji prvaci. Omladinci igraju fenomenalnu sezonu u najačoj ligi Srbije.

Ne treba zaboraviti ni Aleksandra Filipovića koji će predstavljati našu zemlju na evropskom prvenstvu u Poljskoj, ali ni uspehe Jovice Blagojevića, Filipa Stuparevića, kao i selektora Ilije Stolice i trenera Aleksandra Linte koji su izborili plasmane u elitne runde kvalifikacija za evropsko prvenstvo.

Takmičenjem pod okriljem firme Najk koja traga za najboljim igračima iz celog sveta, pronađen je i pobednik u Srbiji. Nakon potrage za najboljim među najboljima i u konkurenciji od preko 800 igrača izbor je pao na Radovana Avrama omladinca FK Voždovac, još jednog bisera omladinske škole Zmajeva.

Naredni korak Radovana Avrama je finale u Birmingemu i FK Voždovac može biti ponosan na još jedan uspeh svojih igrača koji na najbolji mogući način predstavljaju svoj klub, grad i zemlju.

Kompletan snimak možete videti na sajtu sportnetvorka:

Ostavite komentar