ОМЛАДИНСКА ШКОЛА ПОЧЕЛА СА ЕДУКАЦИЈОМ ТРЕНЕРА

ФК Вождовац је већ показао да има дугорочну визију развоја сваког сегмента пословања. Када је спортски део у питању, визија такође постоји и приступ глобалној идеји је кренуо да се развија.

Професор Доктор Марко Стојановић је одржао предавање на стадиону ФК Вождовац тренерима млађих категорија, данас заједно са првим сарадником Драганом Милосављевићем који је иначе и консултатнт за организациону културу.

Акценат је стављен на физичкој припреми играча у млађим категоријама, али и дугорочном спортском развоју и самој организационој култури омладинске школе.

„Идеја је да са неформалном комуникацијом, додатно едукујемо и подигнемо ниво рада и организације омладинске школе, а све применом савремених научних истраживања.“ – истиче проф.др Марко Стојановић.

Биће доста интеракције: „Кроз примере из праксе, најозбиљнијих европских клубова, али и најорганизованијих покушаћемо само да надоградимо већ постојеће знање тренера који су одлично селектирани у ФК Вождовац.“

Предавања ће се наставити и у наредним данима: „Идеја је да бар једанпут месечно имамо семинаре овиг типа у размени искуства и мишљења, јер ћемо на тај начин доћи до постизања жељеног нивоа квалитета.“ – навео је Марко Стојановић

image-0-02-05-b1e72a6f1c3374aa223d4a3f26104482ff4ec2d867fd69c458d55f26d8603dd1-V

Оставите коментар