OMLADINSKA ŠKOLA POČELA SA EDUKACIJOM TRENERA

13/01/2017Uncategorized, VESTI

FK Voždovac je već pokazao da ima dugoročnu viziju razvoja svakog segmenta poslovanja. Kada je sportski deo u pitanju, vizija takođe postoji i pristup globalnoj ideji je krenuo da se razvija.

Profesor Doktor Marko Stojanović je održao predavanje na stadionu FK Voždovac trenerima mlađih kategorija, danas zajedno sa prvim saradnikom Draganom Milosavljevićem koji je inače i konsultatnt za organizacionu kulturu.

Akcenat je stavljen na fizičkoj pripremi igrača u mlađim kategorijama, ali i dugoročnom sportskom razvoju i samoj organizacionoj kulturi omladinske škole.

„Ideja je da sa neformalnom komunikacijom, dodatno edukujemo i podignemo nivo rada i organizacije omladinske škole, a sve primenom savremenih naučnih istraživanja.“ – ističe prof.dr Marko Stojanović.

Biće dosta interakcije: „Kroz primere iz prakse, najozbiljnijih evropskih klubova, ali i najorganizovanijih pokušaćemo samo da nadogradimo već postojeće znanje trenera koji su odlično selektirani u FK Voždovac.“

Predavanja će se nastaviti i u narednim danima: „Ideja je da bar jedanput mesečno imamo seminare ovig tipa u razmeni iskustva i mišljenja, jer ćemo na taj način doći do postizanja željenog nivoa kvaliteta.“ – naveo je Marko Stojanović

image-0-02-05-b1e72a6f1c3374aa223d4a3f26104482ff4ec2d867fd69c458d55f26d8603dd1-V

Ostavite komentar