ОМЛАДИНСКА ШКОЛА НА ПРАВОМ ПУТУ

Пажња фудбалске јавности је окренута ка репрезнетацији ових дана. Репрезентативне обавезе су имали и фудбалери Вождовца. Александар Филиповић бије битку за пласман у Пољску на европско првенство са младом селекцијом и очекује га реванш баража са Норвешком.  Благојевић са омладинском селекцијом успешно крчи пут ка завршници у Грузији, јер је тријумфално наша селекција прошла први круг квалификација у конкуренцији Шведске, Малте и Молдавије. Не треба заборавити ни пролазак првог круга квалификација кадета Србије. Са селектором Илијом Столицом, новим шефом стручног штаба Вождовца и тренером Александром Линтом уз најбољег стрелца Филипа Ступаревића прескочена је група у којој су се налазили Италија, Малта и Молдавија.

У међувремену, омладинци Вождовца су наставили у одличном ритму и са гостовања Локомотиви су донели цео плен у Заплањску, победивши резултатом 2:1 и тако и даље остали у трци за висок пласман. Треба напоменути да их и даље краси одлична одбрана, јер на 16 мечева млади змајеви су примили само 12 голова. У наредном мечу дочекују лидера екипу Бродарца.

Коло пре краја првог дела сезоне стижу похвале и на рачун кадета Вождовца. Победа од 5:1 против новобеоградског Радничког им је донела венац за јесењег првака. Доминантно су на првом месту са највећим бројем датих голова (48) и најмањим бројем примљених (8). У последњем колу дочекују Раднички из Обреновца.

Оставите коментар