OMLADINSKA ŠKOLA NA PRAVOM PUTU

15/11/2016Uncategorized, VESTI

Pažnja fudbalske javnosti je okrenuta ka repreznetaciji ovih dana. Reprezentativne obaveze su imali i fudbaleri Voždovca. Aleksandar Filipović bije bitku za plasman u Poljsku na evropsko prvenstvo sa mladom selekcijom i očekuje ga revanš baraža sa Norveškom.  Blagojević sa omladinskom selekcijom uspešno krči put ka završnici u Gruziji, jer je trijumfalno naša selekcija prošla prvi krug kvalifikacija u konkurenciji Švedske, Malte i Moldavije. Ne treba zaboraviti ni prolazak prvog kruga kvalifikacija kadeta Srbije. Sa selektorom Ilijom Stolicom, novim šefom stručnog štaba Voždovca i trenerom Aleksandrom Lintom uz najboljeg strelca Filipa Stuparevića preskočena je grupa u kojoj su se nalazili Italija, Malta i Moldavija.

U međuvremenu, omladinci Voždovca su nastavili u odličnom ritmu i sa gostovanja Lokomotivi su doneli ceo plen u Zaplanjsku, pobedivši rezultatom 2:1 i tako i dalje ostali u trci za visok plasman. Treba napomenuti da ih i dalje krasi odlična odbrana, jer na 16 mečeva mladi zmajevi su primili samo 12 golova. U narednom meču dočekuju lidera ekipu Brodarca.

Kolo pre kraja prvog dela sezone stižu pohvale i na račun kadeta Voždovca. Pobeda od 5:1 protiv novobeogradskog Radničkog im je donela venac za jesenjeg prvaka. Dominantno su na prvom mestu sa najvećim brojem datih golova (48) i najmanjim brojem primljenih (8). U poslednjem kolu dočekuju Radnički iz Obrenovca.

Ostavite komentar