REPREZENTATIVAC CRNE GORE I KAPITEN HAPOELA JE NOVI IGRAČ VOŽDOVCA!!

10/02/2017Uncategorized, VESTI

Još jedno veliko pojačanje je stiglo među Zmajeve!

Nemanja Nikolić, bivši kapiten Hapoela, OFK Beograda, Dinama iz Minska, Bate Borisova je pojačao redove Voždovca. Nemanja je prošao školu Crvene zvezde, a i standardni je A reprezentativac Crne Gore.

Jedan od dva najveća izraelska kluba, Hapoel Tel Aviv je imao problema početkom godine sa finansijama i nije bio u mogućnosti da ispuni obaveze prema najplaćenijim igračima. Među njima je bio i ovogodišnji kapiten Nemanja Nikolić, reprezentativac Crne Gore, koji je stigao iz Bate Borisova početkom 2016-e., a te godine učesnika grupne faze lige šampiona. Hapoel je to Nemanji saopštio 30.01. i od tada je bio u potrazi za novom sredinom koja mu odgovara. Nemanja i Voždovac su se poklopili sa ambicijama i on je rešio da ovde nastavi svoju karijeru.

Trener Ilija Stolica i celo rukovodstvo su bili zainteresovani za saradnju i Nemanja je posle kratkog razgovora sa njima uvideo da je to prava sredina u Srbiji za saradnju i u fudbalskom i finansijskom smislu.

Nemanja Nikolić nije krio veliko zadovoljstvo: „Svaki igrač voli sređen klub i čistu fudbalsku situaciju, a to Voždovac definitivno ima. Takođe i nezavisan trener uz sve to je dodatni preduslov za dalji napredak i dalji transfer u željenu sredinu.“

Sportski sektor Zmajeva je napravio odličan potez: „Čim se pojavila mogućnost da reagujemo, to smo i učinili i u dogovoru sa šefom stručnog štaba Ilijom Stolicom smo doveli igrača koji će biti ozbiljno pojačanje za naš klub.“ – započinje generalni direktor Goran Grkinić.

„Nemanja je odličan igrač i sjajan čovek i smatramo da će takav igrač sigurno napraviti prevagu u borbi za plej of. Potpisan je ugovor na obostrano zadovoljstvo i Nemanja se već priključio treninzima Voždovca.“ – istakao je Generalni direktor Goran Grkinić.

Nemanja je rođen 01.01.1988. u Valjevu i igra na poziciji veznog igrača.

  • Crvena zvezda 25/0
  • OFK Beograd 54/5
  • Dinamo Minsk 53/4
  • Bate Borisov 10/1
  • Hapoel Tel Aviv 10/3

Voždovac su ove zime pojačali Nenad Marinković, Ognjen Krasić, Borko Duronjić i Ivan Marković!

Ostavite komentar