РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ЦРНЕ ГОРЕ И КАПИТЕН ХАПОЕЛА ЈЕ НОВИ ИГРАЧ ВОЖДОВЦА!!

Још једно велико појачање је стигло међу Змајеве!

Немања Николић, бивши капитен Хапоела, ОФК Београда, Динама из Минска, Бате Борисова је појачао редове Вождовца. Немања је прошао школу Црвене звезде, а и стандардни је А репрезентативац Црне Горе.

Један од два највећа израелска клуба, Хапоел Тел Авив је имао проблема почетком године са финансијама и није био у могућности да испуни обавезе према најплаћенијим играчима. Међу њима је био и овогодишњи капитен Немања Николић, репрезентативац Црне Горе, који је стигао из Бате Борисова почетком 2016-е., а те године учесника групне фазе лиге шампиона. Хапоел је то Немањи саопштио 30.01. и од тада је био у потрази за новом средином која му одговара. Немања и Вождовац су се поклопили са амбицијама и он је решио да овде настави своју каријеру.

Тренер Илија Столица и цело руководство су били заинтересовани за сарадњу и Немања је после кратког разговора са њима увидео да је то права средина у Србији за сарадњу и у фудбалском и финансијском смислу.

Немања Николић није крио велико задовољство: „Сваки играч воли сређен клуб и чисту фудбалску ситуацију, а то Вождовац дефинитивно има. Такође и независан тренер уз све то је додатни предуслов за даљи напредак и даљи трансфер у жељену средину.“

Спортски сектор Змајева је направио одличан потез: „Чим се појавила могућност да реагујемо, то смо и учинили и у договору са шефом стручног штаба Илијом Столицом смо довели играча који ће бити озбиљно појачање за наш клуб.“ – започиње генерални директор Горан Гркинић.

„Немања је одличан играч и сјајан човек и сматрамо да ће такав играч сигурно направити превагу у борби за плеј оф. Потписан је уговор на обострано задовољство и Немања се већ прикључио тренинзима Вождовца.“ – истакао је Генерални директор Горан Гркинић.

Немања је рођен 01.01.1988. у Ваљеву и игра на позицији везног играча.

  • Црвена звезда 25/0
  • ОФК Београд 54/5
  • Динамо Минск 53/4
  • Бате Борисов 10/1
  • Хапоел Тел Авив 10/3

Вождовац су ове зиме појачали Ненад Маринковић, Огњен Красић, Борко Дуроњић и Иван Марковић!

Оставите коментар