STOLICA I PAVLOVIĆ: „DOBRO SE POZNAJEMO“!

17/11/2016Uncategorized, VESTI

Zmajevi u narednom kolu gostuju u Subotici, ekipi Spartaka. Ove jeseni je treći susret ove dve ekipe, a pred velikim brojem novinara na današnjnoj konferenciji za medije, svoja očekivanja su izneli šef stručnog štaba Ilija Stolica i kapiten Miloš Pavlović.

„Pauza nam je dobro došla i dobro smo radili u periodu koji je iza nas. Verujem da ćemo pokazati na terenu koliko smo napredovali. Uradili smo analizu i dobro poznajemo rivala, ali verujem i da su oni nas dobro skenirali.  Kup jeste drugo takmičenje, ali nama nedostaje i veći bodovni saldo. Spremni smo da se nadigravamo u subotu i spremno ulazimo u meč. Kada je kadrovska slika u pitanju, raduje da su svi na okupu, a ekipi su se priključili i reprezentativci Filipović i Blagojević.“ – istakao je šef stručnog štaba Voždovca, Ilija Stolica.

„Pauzu smo dobro iskoristili da se što bolje pripremimo i upoznamo sa radom novog šefa. Kada je Spartak u pitanju, nema nepoznanica, ali očekujemo drugačiju utakmicu od one koja je bila u kupu.“ – reči su Miloša Pavlovića, kapitena Voždovca.

SNIMAK KONFERENCIJE MOŽETE VIDETI NA KANALU SPORTNETVORKA

https://www.youtube.com/watch?v=deuCx_9VhOY

Ostavite komentar