СТОЛИЦА И ПАВЛОВИЋ: „ДОБРО СЕ ПОЗНАЈЕМО“!

Змајеви у наредном колу гостују у Суботици, екипи Спартака. Ове јесени је трећи сусрет ове две екипе, а пред великим бројем новинара на данашњној конференцији за медије, своја очекивања су изнели шеф стручног штаба Илија Столица и капитен Милош Павловић.

„Пауза нам је добро дошла и добро смо радили у периоду који је иза нас. Верујем да ћемо показати на терену колико смо напредовали. Урадили смо анализу и добро познајемо ривала, али верујем и да су они нас добро скенирали.  Куп јесте друго такмичење, али нама недостаје и већи бодовни салдо. Спремни смо да се надигравамо у суботу и спремно улазимо у меч. Када је кадровска слика у питању, радује да су сви на окупу, а екипи су се прикључили и репрезентативци Филиповић и Благојевић.“ – истакао је шеф стручног штаба Вождовца, Илија Столица.

„Паузу смо добро искористили да се што боље припремимо и упознамо са радом новог шефа. Када је Спартак у питању, нема непознаница, али очекујемо другачију утакмицу од оне која је била у купу.“ – речи су Милоша Павловића, капитена Вождовца.

СНИМАК КОНФЕРЕНЦИЈЕ МОЖЕТЕ ВИДЕТИ НА КАНАЛУ СПОРТНЕТВОРКА

https://www.youtube.com/watch?v=deuCx_9VhOY

Оставите коментар