ZMAJEVI U ČAČKU

29/11/2016Uncategorized, VESTI

Pred FK Voždovac je novi izazov. Igrači i stručni štab kreću put Čačka, gde ih očekuje meč sa ekipom Borca. Borbeno će svakako biti. Današnja konferencija je dokazala da je Voždovac klub koji sve više privlači pažnju medija, ali na „krovu“ se polako traži i karta više kada je publika u pitanju. Sada je sva pažnja okrenuta ka gostovanju u Čačku.

„Izlazimo iz dva meča bez primljenog gola. Podigla se i atmosfera, a nadam se da ćemo se i mi podići na tabeli. Cenimo rivala, ali imamo i mi svoje ambicije.“ – započeo je Ilija Stolica, šef stručnog štaba Voždovca.

„Kadrovska slika je dobra, osim par sitnih povreda, svi su kombinaciji za meč. Pristalica sam rotacije, jer uvek donose određeno osveženje.“

„Cenim i trenera Borca Dodića, dobro je konsolidovao ekipu, ali mislimo da je Borac opterećen rezultatima, u tome leži naša šansa koju možemo da iskoristimo.“ – ističe Ilija Stolica.

Nikola Lukić je takođe spreman: „Teško gostovanje je u Čačku. Borac se nalazi u nezavidnom položaju. Mi morao prikazati igru kao protiv Rada i da kroz posed lopte dođemo do gola i do tri boda i da se na taj način odužimo publici.“

Ostavite komentar