ŽIVKOVIĆ: „SA NAVIJAČIMA NA JAVOR“!!

28/10/2016Uncategorized, VESTI

 

Trka za bodove se nastavlja. Ekipa Voždovca u narednom meču igra protiv ekipe Javora. Obe ekipe su imale obaveze u kupu Srbije. Voždovac je pobedio Spartak ŽK, a Javor je na brdu izgubio od Čukaričkog, na red dolazi prvenstveni okršaj.

„U poslednje vreme nas prate promenljivi rezultati, ali navijači su ti koji su naš dvanaesti igrač na terenu. Uvek su uz nas i kod kuće i na gostovanjima, pružaju nam podršku, kako na „krovu“, tako i u Lučanima, Bačkoj, Surdulici. Naši verni „Invalidi“ su uvek imali strpljenja i uvek su nam bili velika podrška, sa njima imamo neraskidivu vezu, oni su deo kluba i daju nam krila na svakoj utakmici. Žao mi je ako sam nekom svojom ranijom izjavom povredio nekog, nisam imao nameru. Izuzetno cenim momke koji pružaju podršku timu cele sezone i njihova podrška se oseća, dosta nam znači.“ – započeo je šef stručnog štaba Bratislav Živković.

„Ponovio bih da namera nije postojala i ovom prilikom ih pozivam da dođu u što većem broju, jer njihova energija je neprocenljiva i mnogo znači meni i igračima. Igramo protiv ekipe za koju znamo da je čvrsta i da igra tvrd fudbal i da ima dobrog stratega na klupi, a pomoć sa tribina za momke na terenu će biti dodatni vetar u leđa.“ – zaključio je Živković.

Ostavite komentar