ГЕОРГИЈЕВИЋ: „СПРЕМНИ ДОЧЕКУЈЕМО ПРВЕНСТВО“.

Припреме у Турској се полако приводе крају. Змајеве ћемо ускоро видети у главном граду. За десетак дана почиње и трка за бодове, а Вождовац ће 18.02. у првом колу играти против Напретка у Крушевцу.

Вождовац до краја припрема очекује још једна утакмица са Украјинским Сталом. У досадашњем периоду Змајеви су одиграли 5 мечева и остварили следећи учинак:

  • ВОЖДОВАЦ – ХАЈДУК БГ 7:0
  • ВОЖДОВАЦ – РАДНИЧКИ ОБРЕНОВАЦ 5:0
  • ВОЖДОВАЦ – ОРДАБАШИ 0:0
  • ВОЖДОВАЦ – АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 4:2
  • ВОЖДОВАЦ – ШАХТЈОР 1:2

Гол разлика је 17:4. Карактеристика је да се доста различитих имена уписало у листу стрелаца, а Дејан Георгијевић је успео у три наврата да затресу мрежу противничких голмана.

„Све у Турској је одлично и дочекали су нас сјајни услови за рад, које смо максимално искористили да се што боље спремимо за сва предстојећа искушења која нас очекују у наредном делу шамионата.“ – преноси утиске са припрема Дејан.

„Мечеве које смо одиграли, играли смо са озбиљним противницима, што нам је свакако значило како бисмо спровели све замисли стручног штаба. Очекује нас до краја припрема још једна утакмица и сматрам да ћемо у Београд доћи спремни  и спремни дочекати првенство.“ – истиче Георгијевић, резиме одиграних утакмица.

Ипак учинак када су голови у питању није занемарљив:  „Што се тиче голова, драго ми је да долазе у конинуитету и надам се да ће се низ наставити и у првенству.“ – скромно је завршио Дејан Георгијевић, нападач Вождовца.

Оставите коментар