GEORGIJEVIĆ: „SPREMNI DOČEKUJEMO PRVENSTVO“.

07/02/2017Uncategorized, VESTI

Pripreme u Turskoj se polako privode kraju. Zmajeve ćemo uskoro videti u glavnom gradu. Za desetak dana počinje i trka za bodove, a Voždovac će 18.02. u prvom kolu igrati protiv Napretka u Kruševcu.

Voždovac do kraja priprema očekuje još jedna utakmica sa Ukrajinskim Stalom. U dosadašnjem periodu Zmajevi su odigrali 5 mečeva i ostvarili sledeći učinak:

  • VOŽDOVAC – HAJDUK BG 7:0
  • VOŽDOVAC – RADNIČKI OBRENOVAC 5:0
  • VOŽDOVAC – ORDABAŠI 0:0
  • VOŽDOVAC – AKADEMIJA PANDEV 4:2
  • VOŽDOVAC – ŠAHTJOR 1:2

Gol razlika je 17:4. Karakteristika je da se dosta različitih imena upisalo u listu strelaca, a Dejan Georgijević je uspeo u tri navrata da zatresu mrežu protivničkih golmana.

„Sve u Turskoj je odlično i dočekali su nas sjajni uslovi za rad, koje smo maksimalno iskoristili da se što bolje spremimo za sva predstojeća iskušenja koja nas očekuju u narednom delu šamionata.“ – prenosi utiske sa priprema Dejan.

„Mečeve koje smo odigrali, igrali smo sa ozbiljnim protivnicima, što nam je svakako značilo kako bismo sproveli sve zamisli stručnog štaba. Očekuje nas do kraja priprema još jedna utakmica i smatram da ćemo u Beograd doći spremni  i spremni dočekati prvenstvo.“ – ističe Georgijević, rezime odigranih utakmica.

Ipak učinak kada su golovi u pitanju nije zanemarljiv:  „Što se tiče golova, drago mi je da dolaze u koninuitetu i nadam se da će se niz nastaviti i u prvenstvu.“ – skromno je završio Dejan Georgijević, napadač Voždovca.

Ostavite komentar