VREDNI ZMAJEVI

13/01/2017Uncategorized, VESTI

Trenira se na „krovu“ punom parom. Iako je prva nedelja još uvek u toku, izabranici Ilije Stolice, šefa stručnog štaba Voždovca su sve agilniji.

„Prate nas dobro raspoloženje i odlična atmosfera na početku priprema, što nam daje motiv da još bolje radimo. Kraj jesenjeg dela je dosta toga rekao o nama. Dobre igre i rezultate moramo preneti i na proleće. Znamo da je prva faza priprema najzahtevnija, ali spremni smo došli na okupljanje, spremni smo i da nadogradimo kroz rad, sve što stručni štab bude zahtevao od nas.“ – istakao je Stefan Dražić, napadač Voždovca.

Aleksandar Ješić se slaže sa saigračem: „Apostrofirao bih atmosferu koja nas krasi na samom startu priprema. Raduje i fizička sprema celog igračkog kadra, što pokazuju i testiranja. Samo još da nas posluži i vreme, pa da ispunimo sve zahteve, koje nam zada stručni štab. Sledeće nedelje krećemo i sa utakmicama. Rezultat jeste u drugom planu, ali se nadam da ćemo u nastavku sezone nastaviti sa dobrim partijama koje su obeležile kraj jesenjeg dela.“

Ostavite komentar