VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

04/12/2016Uncategorized, VESTI

Stadion Voždovca

VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA 0:1 (0:0)

Strelac: Anđelković u 54. minutu.

Glavni sudija: Ilić Milan

Pomagali su mu: Đurđević Dalibor i Milutinović Srđan.

VOŽDOVAC: POPOVIĆ, PUTINČANIN, FILIPOVIĆ, MIHAJLOV, JOVANOVIĆ,PAVLOVIĆ, ZEC, DRAŽIĆ, LUKIĆ, ASANI, STOJANOVIĆ, IGRALI SU JOŠ: ĆIRKOVIĆ, SREĆKOVIĆ, GEORGIJEVIĆ.

CRVENA ZVEZDA: MANOJLOVIĆ, PETKOVIĆ, LE TALEK, RUIZ, DONALD, ANĐELKOVIĆ, RISTIĆ, SIKIMIĆ, POLETANOVIĆ, FIBEL, ORLANDIĆ.

Zmajevi su krenuli odlučni u duel sa šampionom države. Međutim, prvu priliku stvaraju gosti, te prete Orlandić i Poletanović.  Odmah zatim Dražić je na pas Zeca u stopostotnoj prilici, ali šutirao je pored gola golmana Manojlovića.

Imali su sreće gosti u prvom delu igre, jer su opasno pretili i Asani i Lukić, te je bilo jasno da su Zmajevi bili bolji rival u prvom delu igre.

Drugi deo igre je krenuo, opet šansom u kojoj je bio Dražić, ali je sudijska procena bila da se nalazio u ofsajd zamci.

Ipak gosti dolaze do vođstva u 54. minutu, a strelac je Anđelković iz slobodnog udarca. Gosti su pokušali i preko Sikimića u 68. minutu, ali lopta odlazi preko gola.

Voždovac je krenuo sve više ka golu gostiju. U 81. minutu Pavlović je iz daljine šutirao pored gola. U 83. minutu i Srećković je oprobao udarac, lopta zamalo nije ušla u gol, a mladi napadač je pobrao aplauze.

U poslenjem minutu meča, Dražić je ponovo u prilici. Dugo se pravila pozicija za šut, ali napadač Voždovca nije uspeo da sprovede loptu u mrežu, te je rezultat ostao nepromenjen.

Ostavite komentar