ВОЖДОВАЦ – ХАЈДУК 7:0 (5:0)

ВОЖДОВАЦ – ХАЈДУК 7:0 (5:0)

Судија: Шегрт Влада Београд

Стрелци: Јешић у 7. минуту. Срећковић у 10. минуту, Асани у 20. минуту, Стојановић у 28. минуту, Дражић у 37.минуту, Георгијевић у 57.минуту и Аврам у 75. минуту.

ВОЖДОВАЦ: ПОПОВИЋ, ФИЛИПОВИЋ, МИХАЈЛОВ, СИНЂИЋ, ПУТИНЧАНИН, ЈЕШИЋ, ПАВЛОВИЋ, СТОЈАНОВИЋ, АСАНИ, СРЕЋКОВИЋ, ДРАЖИЋ. ИГРАЛИ СУ ЈОШ: МИЛОШЕВИЋ, ЗЕЦ, СТУПАРЕВИЋ, ГАЈИЋ, ГЕОРГИЈЕВИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, ИВКОВИЋ, АВРАМ, ВИДАКОВИЋ, ДАМЈАНОВИЋ.

ХАЈДУК: ОПАЧИЋ, БЕЛАК, МИЉКОВИЋ, РЕСИМИЋ, МИЛАНОВИЋ, СТОЈАНОВИЋ, МАЧУШИЋ, АКСЕНТИЈЕВИЋ, ЛАЗИЋ, КОВАЧЕВИЋ, ЈОВАНОВИЋ.

Вождовац је силовито кренуо у првој контролној утакмици у оквиру зимских припрема. Змајеви су били доминантни током целог меча, те је и публика имала прилику да види доста лепих потеза.

Већ у седмом минуту на пас Михајлова, Јешић је лаганим лоб ударцем савладао голмана гостију.

На 2:0 повисио је Срећковић, а играо се десети минут. Срећковић је искористио акцију Јешића који се овај пут нашао у улози асистента.

Вождовац је показао шта је тимски дух, када је акцију организовао Павловић, упослио Дражића и створио му прилику за гол, а нападач Змајева несебично уполсио Асанија који повећава на 3:0 у 20. минуту.

После пола сата игре је већ било 4:0. Поново је Павловић започео акцију, лепо упослио Асанија који оставља повратну лопту најбољем стрелцу Вождовца, који рутински постиже погодак.

На одмор се отишло резултатом 5:0, Дражић је овај пут стрелац, а асистирао му је Стојановић.

Други део је донео исту слику. Играло се на половини која припада гостима.

У 57. минуту 6:0 за Вождовац, стрелац је Георгијевић. Зец и Јешић су одлично организовали акцију, а нападач Вождовца се нашао на правом месту.

Тачку на меч је ставио Аврам. Одлично је млада нада Вождовца искористио шансу која му се указала. Испратио је акцију до самог краја и рутински по земљи савладао гостујућег голмана.

Оставите коментар