VOŽDOVAC – HAJDUK 7:0 (5:0)

17/01/2017Uncategorized, VESTI

VOŽDOVAC – HAJDUK 7:0 (5:0)

Sudija: Šegrt Vlada Beograd

Strelci: Ješić u 7. minutu. Srećković u 10. minutu, Asani u 20. minutu, Stojanović u 28. minutu, Dražić u 37.minutu, Georgijević u 57.minutu i Avram u 75. minutu.

VOŽDOVAC: POPOVIĆ, FILIPOVIĆ, MIHAJLOV, SINĐIĆ, PUTINČANIN, JEŠIĆ, PAVLOVIĆ, STOJANOVIĆ, ASANI, SREĆKOVIĆ, DRAŽIĆ. IGRALI SU JOŠ: MILOŠEVIĆ, ZEC, STUPAREVIĆ, GAJIĆ, GEORGIJEVIĆ, BLAGOJEVIĆ, IVKOVIĆ, AVRAM, VIDAKOVIĆ, DAMJANOVIĆ.

HAJDUK: OPAČIĆ, BELAK, MILjKOVIĆ, RESIMIĆ, MILANOVIĆ, STOJANOVIĆ, MAČUŠIĆ, AKSENTIJEVIĆ, LAZIĆ, KOVAČEVIĆ, JOVANOVIĆ.

Voždovac je silovito krenuo u prvoj kontrolnoj utakmici u okviru zimskih priprema. Zmajevi su bili dominantni tokom celog meča, te je i publika imala priliku da vidi dosta lepih poteza.

Već u sedmom minutu na pas Mihajlova, Ješić je laganim lob udarcem savladao golmana gostiju.

Na 2:0 povisio je Srećković, a igrao se deseti minut. Srećković je iskoristio akciju Ješića koji se ovaj put našao u ulozi asistenta.

Voždovac je pokazao šta je timski duh, kada je akciju organizovao Pavlović, uposlio Dražića i stvorio mu priliku za gol, a napadač Zmajeva nesebično upolsio Asanija koji povećava na 3:0 u 20. minutu.

Posle pola sata igre je već bilo 4:0. Ponovo je Pavlović započeo akciju, lepo uposlio Asanija koji ostavlja povratnu loptu najboljem strelcu Voždovca, koji rutinski postiže pogodak.

Na odmor se otišlo rezultatom 5:0, Dražić je ovaj put strelac, a asistirao mu je Stojanović.

Drugi deo je doneo istu sliku. Igralo se na polovini koja pripada gostima.

U 57. minutu 6:0 za Voždovac, strelac je Georgijević. Zec i Ješić su odlično organizovali akciju, a napadač Voždovca se našao na pravom mestu.

Tačku na meč je stavio Avram. Odlično je mlada nada Voždovca iskoristio šansu koja mu se ukazala. Ispratio je akciju do samog kraja i rutinski po zemlji savladao gostujućeg golmana.

Ostavite komentar