VOŽDOVAC – RADNIČKI (O) 5:0 (2:0)

24/01/2017Uncategorized, VESTI

VOŽDOVAC – RADNIČKI (O) 5:0 (2:0)

Strelci: Asani u 39., Ješić u 42. , Dražić u 53., Jevremović autogol u 56. i Srećković u 68. minutu za Voždovac.

Stadion Voždovca

Sudija Đorđić Miloš

Pomagali su mu Bogićević Dragan i Bogićević Goran.

VOŽDOVAC: POPOVIĆ, FILIPOVIĆ, MIHAJLOV, SINĐIĆ, PUTINČANIN, JEŠIĆ, PAVLOVIĆ, DURONjIĆ, ASANI, ZEC, GEORGIJEVIĆ. IGRALI SU JOŠ: MILOŠEVIĆ, DRAŽIĆ, STUPAREVIĆ, GAJIĆ, PETROVIĆ, BLAGOJEVIĆ, IVKOVIĆ, AVRAM, VIDAKOVIĆ, SREĆKOVIĆ, MARKOVIĆ, ČARAPIĆ I DAMJANOVIĆ.

RADNIČKI (O) : STEVIĆ, DAMJANOVIĆ, STAKIĆ, TAMINDžIĆ, VASILjEVIĆ, OREŠČANIN, ŽIVKOVIĆ, ANIČIĆ, MILUNOVIĆ, SREĆKOVIĆ, JEVREMOVIĆ. IGRALI SU JOŠ: OBRADOVIĆ, LERO, MILENKOVIĆ, SREĆKOVIĆ, GLIŠIĆ, ĐORĐEVIĆ, VASILjEVIĆ, RADOSAVLjEVIĆ.

Od prvog sudijskog zvižduka Zmajevi su krenuli ka golu gostiju iz Obrenovca. Već u 9. minutu u šansi se našao Zec, zatim su narednih deset minuta se ređale šanse za Asanija i Georgijevića.  Pokušavali su udarcima iz daljine Ješić i Sinđić, a u 31. minutu šansu za gol je imao i Georgijević.

Ipak nagrada za dobru igru je stigla, nakon lepe akcije u 39.minutu, Asani je lepo pripremio sebi šut i doveo Voždovac u vođstvo od 1:0.

Nije dugo trajao taj rezultat, jer je lepim golom samo četiri minuta kasnije povećao prednost Ješić koji je odlično izveo slobodan udarac.

Drugi deo je počeo istim tempom. Ređali su se šanse za Avrama, Dražića i Srećkovića, ali i za Stuparevića, ipak gol je stigao u 53. minutu preko Dražića kome je lepo asistirao Srećković.

U 56. minutu Srećković je opet bio u prodoru, a na odličan pas napadača Voždovca, naleteo je Jevremović te je sproveo loptu u sopstvenu mrežu.

U 58. minutu, nova šansa Zmajeve. Avram odlično centrira,a  Dražić pogađa prečku nakon udarca glavom.

U 65. minutu prva šansa i za goste, šutirao je iskosa Radosavljević, ali je Miloševoić siguran na golu.

U 68. minutu novi gol za Voždovac. Srećković je strelac. Najpre je Todor Petrović stvorio sebi priliku za šut. Uspeo da uputi odličan udarac, golman gostiju kratko izbija loptu, ali napadač Voždovca Srećković odlično prati i postavlja konačan rezultat 5:0.

vozd - obrenovac2

Ostavite komentar