VOŽDOVAC – PARTIZAN 2:2 (1:0) – PENALIMA (5:4) – MLADI ZMAJEVI U FINALU!

08/12/2016Uncategorized, VESTI

Ne prestaju mladi igrači Voždovca da nas oduševljavaju i ne priznaju pauzu u prvenstvenoj trci. U svaki meč ulaze ozbiljno i sa ozbiljnim pristupom. Tako su i na jak turnir Brodarac 2016. došli sa ciljem da daleko doguraju.

A posle meča sa Partizanom, prva su ekipa koja je izborila plasman u finale, gde čekaju pobednika meča Vojvodina – Brodarac.

Današnji meč je završen bez pobednika, a viđena je prava rezultatska klackalica. Na poluvremenu su naši momci vodili rezultatom 1:0, a strelac je bio Mandić kome je ovo peti gol na turniru. Partizan je preokrenuo meč sa dva pogotka, i čak pri rezultatu 2:1 imao priliku da poveća prednost iz penala, ali je golman Čarapić uspeo da odbrani jedanaesterac sjajnom intervencijom. Međutim Vidaković je uspostavio rezultatski egal, te se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Sigurni realizatori su bili Vidaković, Igić, Andrić, Stamenković i Mandić, ali treba napomenuti da je naš golman Čarapić odbranio tri penala u penal seriji, zato i ne čudi da naši momci imaju najbolju odbranu u ligi Srbije.

Iz utakmice u utakmicu pokazuju da su jedna od najboljih selekcija u Srbiji i još jednom im čestitamo na sjajnom uspehu.

 

Ostavite komentar