VOŽDOVAC – ORDABASI 0:0 (0:0) – Zmajevi bolji rival, ali remi na startu

31/01/2017Uncategorized, VESTI

Stadion SC Spajs kod Beleka

VOŽDOVAC – ORDABASI 0:0 (0:0)

FK Voždovac : POPOVIĆ, PUTINČANIN, MIHAJLOV, SINĐIĆ, FILIPOVIĆ, PAVLOVIĆ, JEŠIĆ, DURONjIĆ, SREĆKOVIĆ, ASANI I GEORGIJEVIĆ. U drugom delu su zaigrali: MILOŠEVIĆ, GAJIĆ, IVKOVIĆ, DAMJANOVIĆ, BLAGOJEVIĆ, PETROVIĆ, KRASIĆ, MARKOVIĆ, ZEC.

FK Ordabasi: BEKBAEV, MUHTAROV, ERLANOV, ADIKBEKOV, SMAKOV, BEISENOV, TUNGIŠBAEV, KOŽABAEV, GEINRIH, NUSERBAEV, SIMČEVIĆ.

Napali su Zmajevi već od starta i prvi udarac na gol je imao Ješić u osmom minutu nakon dobre akcije koju su izveli Putinčanin i Asani.

Voždovac je bolji u prvom delu igre, konstantno su Zmajevi u posedu lopte, ali bez prave prilike da se ugrozi gol Ordabasija, mada je bilo dobrih udaraca pre svih Ješića u par navrata i Srećkovića.

Još jedna lepa akcija na sredini terena fudbalera Voždovca, pred sam kraj prvog dela. Pavlović i Duronjić su kreatori. Nakon toga, Duronjić je odlično šutirao, ali se lopta odbila od jednog igrača Ordabasija i otišla „tik“ pored stative.

Realna slika na terenu je pokazala da je Voždovac bio bolji rival u prvom delu igre.

U drugom delu igre viđena je tvrda utakmica. Ordabaši je imao šansu u 80. minutu, ali Milošević je odlično intervenisao.

Sjanu priliku za Zmajeve je propustio Marković, kome je lepo asistirao Ješić, ali promene rezultata nije bilo. Voždovac je bio bolji i u drugom delu igre, posed lopte je svakako bio na strani ekipe sa Dušanovca, procentualno 70:30.

Antalija-8

Ostavite komentar