VOŽDOVAC – MLADOST 2:1 (1:1) – POBEDA ZA KRAJ JESENI

14/12/2016Uncategorized, VESTI

Stadion Voždovca

Sudija: Bojan Nikolić

Pomagali su mu: Srđan Milutinović i Miodrag Zdravković

VOŽDOVAC – MLADOST 2:1 (1:1)

Strelci: Stojanović u 20. i 74. iz jedanaesterca za Voždovac i Radivojević u 31. minutu za Mladost.

VOŽDOVAC: POPOVIĆ, PUTINČANIN, MIHAJLOV, JOVANOVIĆ, BOLjEVIĆ, PAVLOVIĆ, ĆIRKOVIĆ, ZEC, GEORGIJEVIĆ, STOJANOVIĆ, ASANI. IGRALI SU JOŠ: SINĐIĆ, JEŠIĆ, DRAŽIĆ.

MLADOST: KRZNARIĆ, PEŠIĆ, ANDRIĆ, ŠATARA, RAKOČEVIĆ, PROTIĆ, TUMBASEVIĆ, MILOSAVLjEVIĆ, RADIVOJEVIĆ, BOJOVIĆ, JOVANOVIĆ.

Georgijević je bio centralna figura meča u prvih deset minuta meča i gosti su imali sreće u dva navrata posle naleta mladog napadača Voždovca, jer Zmajevi su odlično otvorili utakmicu i počeli da stvaraju šanse.

Ipak, naplata je stigla, a strelac je Jovan Stojanović. Igrao se 20. minut kada je napadač Voždovca prihvatio odbijenu loptu na šesnaest metara od gola i poluvolejem uspeo da zatrese mrežu i postigne pravi evro gol.

Naleti su nastavljeni, te u 24. minutu prete Asani i Georgijević, zatim minut kasnije, akciju osmišljavaju i Stojanović i Ćirković, u narednom naletu Zec upošljava Ćirkovića i Voždovac stvara odličnu šansu za dupliralje prednosti, ali Ćirković šutira preko gola.

Ipak, gosti dolaze do izjednačenja. Prva prava prilika i prvi udarac ka golu, skrojili su izjednačelje, a strelac je Radivojević u 31. minutu.

Nije obeshrabrilo Zmajeve izjednačenje, te do kraja poluvremena stvaraju još dve dobre prilike.

Već u 33. minutu Putinčanin šutira preko gola, posle dodavanja Ćirkovića.

U 38. minutu zapretio je i Zec, ali je Krznarić sačuvao svoju mrežu, te se na pauzu otišlo nerešenim rezultatom.

Drugi deo meča je doneo istu sliku kao i prvi. Vožddovac je nastavio da stvara šanse, te je Pavlović zapretio u 52. minutu, te Asani pet minuta kasnije, ali i u 60. minutu Georgijević. Najbolji strelac Voždovca Stojanović je u 65. minutu posle asistencije Georgijevića bio prilici za gol, a tri minuta kasnije je lepo pobegao čuvaru, ali golman gostiju je bio brži.

U 73. minutu, Ješić je oboren u srcu kaznenog prostora gostiju, te je Voždovac imao priliku da dođe do nove prednosti. Napadi su urodili plodom, jer je svojim drugim golom, Stojanović doneo novo vođstvo Zmajevima udarcem sa bele tačke.

U 80. minutu, Ješić pogađa stativu iz slobodnog udarca.

Gosti su krenuli u poslednjim trenutcima na sve ili ništa, te se pred kraj meča u šansama nalaze Protić i Odita.

Ipak zapretio je i Voždovac, opet preko Ješića , ali je rezultat ostao nepromenjen.

Ostavite komentar