BORAC – VOŽDOVAC 1:2 (0:0) – ZMAJEVI TRIJUMFALNO PROŠLI KROZ ČAČAK

30/11/2016Uncategorized, VESTI

Stadion Borca u Čačku

Sudija: Igor Stojiljković

Pomagali su mu: Milutinović Srđan i Miodrag Zdravković.

BORAC – VOŽDOVAC 1:2 (0:0)

Strelci: Jovanović za Borac u 76. minutu, a Dražić u 60. minutu i Lukić u 67. minutu za Voždovac.

VOŽDOVAC: POPOVIĆ, ĆIRKOVIĆ, FILIPOVIĆ, MIHAJLOV, JOVANOVIĆ, PAVLOVIĆ, ZEC, BLAGOJEVIĆ, DRAŽIĆ, LUKIĆ, ASANI. IGRALI SU JOŠ: PUTINČANIN, STOJANOVIĆ, SREĆKOVIĆ.

BORAC: ALEKSIĆ, TANASIN, KOSTIĆ,DRAŠKOVIĆ, KRSTIĆ, DELIĆ, MARČIĆ, ZOĆEVIĆ, JOVANOVIĆ, SAVIĆ, TIAGO.

Počelo je sve prilikom koju nije iskoristio Zec, nakon lepog šuta, a igrao se peti minut utakmice. Pet minuta kasnije zapretio je i domaćin preko Jovanovića, ali je lopta otišla pored gola.

U 17. minutu ponovo prilika za Borac, ovaj put se u šansi našao Savić koji nakon dobre kontre šutira, ali Popović je siguran.

Najbolju šansu domaćin je imao u 27. minutu. Delić je šutirao, ali sa gol linije je loptu izbacio Jovanović.

Domaćin i pored više šansi, opredelio se na kontranapade, ali Voždovac je nastavio sa svojom igrom i u drugom delu.

Totalna dominacija i posed lopte Voždovčana prouzrokovali su grešku domaćih koju koristi Dražić i uz odličan njuh uspeva da sprovede loptu ka mreži i donese prednost Voždovčanima. Igrao se 60. minut.

Samo šest minuta kasnije, prednost je duplirana. Ćirković odlično prolazi po desnoj strani, upošljava Dražića, koji je ovaj put u ulozi asistenta, nesebično ostavlja povratnu Lukiću koji odlično prati akciju.

Ipak i domaćin dolazi do gola. U 72. minutu, na asistenciju Tijaga,  Jovanović se najbolje snalazi u kaznenom prostoru tima iz glavnog grada.

Imali domaći još jednu šansu. Mihajlović je pobegao odbrani ekipe sa Dušanovca, pokušao lob udarcem, ali je prečka bila saveznik gola golmana Popovića.

Ostavite komentar