ŽURNAL: VOŽDOVAC OKRENUO NOVI LIST, IGRA NA KRILIMA SVOJE DECE

27/03/2017U MEDIJIMA
[fusion_builder_container hundred_percent=“no“ equal_height_columns=“no“ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ background_position=“center center“ background_repeat=“no-repeat“ fade=“no“ background_parallax=“none“ parallax_speed=“0.3″ video_aspect_ratio=“16:9″ video_loop=“yes“ video_mute=“yes“ overlay_opacity=“0.5″ border_style=“solid“][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“1_1″ layout=“1_1″ background_position=“left top“ background_color=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ border_position=“all“ spacing=“yes“ background_image=““ background_repeat=“no-repeat“ padding=““ margin_top=“0px“ margin_bottom=“0px“ class=““ id=““ animation_type=““ animation_speed=“0.3″ animation_direction=“left“ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ center_content=“no“ last=“no“ min_height=““ hover_type=“none“ link=““][fusion_text]

Godinama unazad, poznato je da je Voždovac u Srbiji poseban, kako zbog velelepnog stadiona na krovu tržnog centra, tako i zbog privatnog oblika vlasništva, odnosno efikasne organizacije u režiji manjeg broja ljudi

Da Voždovac izdvaja i ideja sa kojom pristupa budućim izazovima, pažnju je skrenuo Goran Grkinić, sportski i generalni direktor kluba.

Odluka Odbora za hitna pitanja FS Srbije o smanjenju broja stranaca, sa šestorice na četvoricu, odličan je signal Zmajevima da su na dobrom putu.

– Slažemo se sa odlukom FSS, na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom. I mi, kao klub, imamo opredeljenje da prvenstveno „forsiramo” talente ponikle u našem klubu. Želimo da igraju naša deca, pre nego stranci koji često i ne uspevaju da naprave razliku na terenu – istakao je Grkinić.

U aktuelnom timu, Voždovčani nemaju – stranca.

– S obzirom na to da sam igrao u Portugaliji, na Kipru i u Mađarskoj, znam da se od stranca uvek očekuje da bude mnogo bolji od domaćeg igrača. U našem timu, međutim, svi imaju srpski pasoš, uključujući i Nemanju Nikolića, reprezentativca Crne Gore, kao i mladog Račića. Uvek ćemo i težiti da prednost dajemo „svojima”. Na neki način, želimo da budemo srpski Atletik Bilbao, odnosno prepoznatljivi po fudbalerima koji su ponikli u našem okruženju, pre svega Srbiji.

Funkcioner, ujedno, naglašava da su Filipović, Ivković, Petrović, Srećković, Asani i tek pristigli Duronjić samo neki od mladih momaka koji imaju važno mesto u prvom timu.

– Za njima će da dođe i plejada momaka iz škole. Kadetski reprezentativac Stuparević, omladinski reprezentativac Blagojević, te Purtić, Vidaković, Račić, Bigović, Mihajlović i Čarapić predstavljaju tek neke od momaka na koje ćemo i te kako moći da se oslonimo u, verujem, sve svetlijoj budućnosti – zaključio je Goran Grkinić.

 

 

 
[/fusion_text][fusion_content_boxes layout=“icon-with-title“ columns=“1″ body_color=“#5b5b5b“ backgroundcolor=“#e0e0e0″ icon_align=“left“ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“][fusion_content_box title=“Ponosni na Stuparevića“ backgroundcolor=“#dbdbdb“ iconspin=“no“ image_width=“35″ image_height=“35″ linktext=“Read More“ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″]

Sa posebnim zadovoljstvom, Grkinić se osvrnuo na činjenicu da je kadetska reprezentacija Srbije golom Filipa Stuparevića, napadača Voždovca, otvorila vrata odgovarajućeg Evropskog prvenstva:

– Ponosni na mladog Stuparevića, ne samo zato što je odveo svoju selekciju na veliko takmičenje. Ostaje zapisano da je najmlađi debitant u istoriji Super lige, a tek će pokazati zašto se smatra jednim od najvećih talenata na celom kontinentu.

[/fusion_content_box][/fusion_content_boxes][fusion_text]

IZVOR: http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/46358/vozdovac-okrenuo-novi-list-igra-na-krilima-svoje-dece-zeli-da-bude-srpski-atletik-bilbao

[/fusion_text][fusion_text]

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Ostavite komentar