СПОРТКЛУБ: ЗМАЈЕВИ У ПЛЕЈ ОФУ ШИРЕ КРИЛА ПРОТИВ ЈАВОРА

У уторак почиње доигравање за шампиона, а фудбалери Вождовца спремни дочекују први од седам мечева колико је преостало до краја сезоне. На Kров Змајевима у госте долази Јавор Матис.

Вождовац и Јавор одиграли су занимљив меч пре две недеље у Ивањици на коме су славили Београђани и на тај начин, коло пре краја прелиминарног дела сезоне, обезбедили учешће у плеј офу.

На конференцији за медије пред овај дуел, медијима су се обратили шеф стручног штаба Вождовца Илија Столица и стрелац победоносног гола у Ивањици Стефан Дражић.

„Пред нама је седам нових мечева и ми желимо да се укључимо у борбу за Европу и четврто место на табели. У госте нам долази Јавор кога смо недавно већ победили, али тешко је два пута победити истог ривала у кратком временском интервалу. Очекујемо неизвесну утакмицу, али очекујем и да се добро припремимо и да на терену покажемо да смо боља екипа“, истакао је Стефан Дражић.

„Јесте незгодно два пута победити истог противника. Нама су амбиције порасле и за нас је ово нови почетак. Због тога нам је јекао важно да стартујемо добром и квалитетном игром и да том игром дођемо до победе, што се од нас и очекује, поготово пред нашом публиком“, рекао је Илија Столица.

„Треба нагласити да је од нашег претходног сусрета Јавор променио шефа стручног штаба и у односу на тај сусрет ће сигурно бити новитета у њиховој игри. Али, ми увек истичемо да желимо да у нашој игри све зависи само од нас и да ћемо и у овом мечу ићи на победу“, поручио је Столица.

Вождовац у плеј оф улази са седме позиције на табели и са 22 бода, колико има и шестопласирани Раднички из Ниша који има бољу гол разлику. Змајеве од четвртог места, на коме се тренутно налази Напредак, деле четири бода.

Меч се на Kрову игра у уторак са почетком у 17 часова.

http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a149471-Zmajevi-u-plej-ofu-sire-krila-protiv-Javora.html

Оставите коментар