„ZMAJEVI“ SE PONOVILI Voždovac u novim dresovima počinje Superligu

21/07/2017U MEDIJIMA

„ZMAJEVI“ SE PONOVILI Voždovac u novim dresovima počinje Superligu

Fudbaleri i stručni štab Voždovca spremni su za novu superligašku sezonu. Pred „zmajevima“ je prvo kolo, na „krov“ dolazi Radnik iz Surdulice u subotu (20), a domaćin ima nove dresove.

Pored standardne bele varijante koja će biti prva opcija, tu je i crveno-crna garnitura i nezaobilazni maskirni dres.

– Odradili smo dobre pripreme, proteklo je bez većih problema. Ambicije su nam kao i prošle godine i ne krijemo, to je plasman u plej-of, ali nije nam imperativ. Dosta smo podmladili ekipu i imamo jedan od najmlađih timova u Srbiji, ali idemo iz utakmice u utakmicu – ocenio je Goran Grkinić, generalni direktor Voždovca.

Trener Ilija Stolica zna šta ga očekuje.

– Ambicije su u vezi sa onim što su ovi momci pokazivali u prvenstvu, ali i kroz pripreme. Podsetimo da smo igrali protiv ekipa koje su već obezbedile plasman u grupne faze evropskih takmičenja i momci su pre svega sebi, ali i svima nama pokazali na koji način treba da pristupamo i kada formiramo ambicije za novu sezonu. Predsednik i direktor su izneli stav po pitanju plej-ofa, mišljenja sam da ova ekipa i to što ovi momci igraju i pokazuju, to i podrazumeva. Siguran sam da imamo kvalitet i za mnogo više i upravo sve što nas očekuje baziram na njihovoj ambiciji i ambiciji stručnog štaba – ističe Stolica.

Miloš Pavlović, kapiten „zmajeva“, smatra da su spremni za start Superlige.

– Sačuvali smo okosnicu tima i time smo olakšali i šefu i svima nama, ali i mlađim igračima da nastavimo sa istom filozofijom. Početak je uvek nezgodan, ali uz puno samopouzdanja očekujem da ćemo uspeti da ostvarimo pobedu na svom terenu – zaključio je Pavlović.

IZVOR: http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/zmajevi-se-ponovili-vozdovac-u-novim-dresovima-pocinje-superligu/tl60end

Ostavite komentar