БЕТА – Вождовац у суботу очекује подршку публике

Вождовац у суботу очекује подршку публике

На данашњој конференцији за медије, пред суботњи меч са Борцем говорили су шеф стручног штаба Илија Столица и дефанзивац Саша Ивковић.

Шеф стручног штаба је истакао да су очекивања Вождовца пред трећи меч у овој сезони усмерена ка освајању нова три бода. „Веома важно по нас је што смо већ у другом колу, након прве утакмице направили добар резултат. Такође је веома важно да су обе утакмице без примљеног гола,“ оценио је Столица.

Столица је истакао да Вождовчани има велики респект према противничком тиму јер се зна шта значи име Борца у српском фудбалу. „Тренера Борца изузетно ценим, резултати Чачана можда нису на нивоу, али знамо и да то није њихова реална снага и сигуран сам да ће се претставити у тотално другом издању на нашем стадиону,“ осврнуо се Столица и на долазак Борца на „кров“.

Илија Столица је позвао навијаче Вождовца да дођу на стадион у што већем броју и да подрже свој тим.

Дефанзивац Вождовца Саша Ивковић нагласио је да „екипа Борца излази из два пораза“ те да Вождовчани морају имати на уму да ће покушати да освоје бар бод и сигурно ће бити мотивисани. „Временски услови ће бити тешки, али се морамо усредсредити да наметнемо нашу игру, да идемо на три бода и покушамо да добијемо утакмицу у суботу,“ сматра Саша Ивковић.

Ивковић је оценио да се враћа публика Вождовца , што је додатни мотив за играче и да сви желе три нова бода што би свима много значило.

 

ИЗВОР: http://beta.rs/oms/oms-sport/69967-vozdovac-u-subotu-ocekuje-podrsku-publike

Оставите коментар