BETA – Voždovac u subotu očekuje podršku publike

04/08/2017U MEDIJIMA

Voždovac u subotu očekuje podršku publike

Na današnjoj konferenciji za medije, pred subotnji meč sa Borcem govorili su šef stručnog štaba Ilija Stolica i defanzivac Saša Ivković.

Šef stručnog štaba je istakao da su očekivanja Voždovca pred treći meč u ovoj sezoni usmerena ka osvajanju nova tri boda. „Veoma važno po nas je što smo već u drugom kolu, nakon prve utakmice napravili dobar rezultat. Takođe je veoma važno da su obe utakmice bez primljenog gola,“ ocenio je Stolica.

Stolica je istakao da Voždovčani ima veliki respekt prema protivničkom timu jer se zna šta znači ime Borca u srpskom fudbalu. „Trenera Borca izuzetno cenim, rezultati Čačana možda nisu na nivou, ali znamo i da to nije njihova realna snaga i siguran sam da će se pretstaviti u totalno drugom izdanju na našem stadionu,“ osvrnuo se Stolica i na dolazak Borca na „krov“.

Ilija Stolica je pozvao navijače Voždovca da dođu na stadion u što većem broju i da podrže svoj tim.

Defanzivac Voždovca Saša Ivković naglasio je da „ekipa Borca izlazi iz dva poraza“ te da Voždovčani moraju imati na umu da će pokušati da osvoje bar bod i sigurno će biti motivisani. „Vremenski uslovi će biti teški, ali se moramo usredsrediti da nametnemo našu igru, da idemo na tri boda i pokušamo da dobijemo utakmicu u subotu,“ smatra Saša Ivković.

Ivković je ocenio da se vraća publika Voždovca , što je dodatni motiv za igrače i da svi žele tri nova boda što bi svima mnogo značilo.

 

IZVOR: http://beta.rs/oms/oms-sport/69967-vozdovac-u-subotu-ocekuje-podrsku-publike

Ostavite komentar