TELEGRAF – Krstajić pozvao četvoricu igrača iz Superlige, Voždovac se posebno pohvalio!

13/11/2017U MEDIJIMA

Krstajić pozvao četvoricu igrača iz Superlige, Voždovac se posebno pohvalio!

Fudbalski klub Voždovac pohvalio se jednim reprezentativnim pozivom.

– Voždovac može biti ponosan, jer u svojim redovima ima A reprezentativca, igrača koji će nositi dres najjače selekcije naše zemlje. Poziv je stigao na ime Aleksandra Filipovića – saopštio je Voždovac

Aleksandar Filipović je bio član mlade selekcije Srbije koja je osvojila zlatnu medalju na prvenstvu Evrope u Litvaniji, a čiji su članovi bili i Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, kao i Predrag Rajković, Miloš Veljković, ali i Mijat Gaćinović.

– Defanzivac Zmajeva, će krenuti put dalekog Istoka i pridružiti se selekciji Mladena Krstajića, i staviti se na raspolaganje za prijateljski meč sa Južnom Korejom, koji se igra 14.11. Odbrana Voždovca je jedna od najjačih u ligi, tako da ni odbrana naše zemlje ne mora da brine – poručuju iz beogradskog kluba.

Prethodno je pozvan Đorđe Ivanović iz subotičkog Sparaka, zatim i Đorđe Aksentijević iz niškog Radničkog i Miloš Simonović iz Napretka. Utakmica protiv Južne Koreje igra se u utorak od 12 časova.

Prvi meč ispunio je očekivanja Krstajića, bilo je 2:0 protiv Kine.

 

IZVOR: http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2911002-krstajic-pozvao-trojicu-igraca-iz-superlige-vozdovac-se-posebno-pohvalio-video

Ostavite komentar