СУПЕРСПОРТ365: „Змајеви“ спремно чекају Црвену Звезду!

На стадион Вождовца у недељу долази екипа Црвене звезде. Змајеви спремни улазе у меч, што се и видело на конференцији за медије на којој су присуствовали Илија Столица, шеф стручног штаба и Саша Ивковић, стуб одбране момака са Душановца.

„Очекујемо лепу фудбалску представу. Долази нам Црвена звезда која има добру и уиграну екипу, у шта смо се уверили и у синоћном мечу, гледајућу итакмицу против Бате Борисова.“ – започео је Ивковић.

„Квалитетан и искусан тим имају гости. Самим тим очекује нас и добра утакмица, а ми улазимо у меч са намером да се надигравамо, да постигнемо гол, али и да победимо у утакмици.“ – конкретан је Ивковић.

„Права најава је да нас чека празник фудбала.“ – започео је Илија Столица.

„Имамо врхунског противника испред себе, у шта смо се уверили након њихових игара у досадашњем делу првенства, али и на европској сцени и очекујемо праву фудбалску представу. Радујемо се томе, играчи су и расположени и спремни.“ – надовезао се Столица.

Иду утакмице за утакмицама: „Звезда има довољан фонд играча. Знам шта значи европска утакмица и колика је емотивна испражњеност након одиграног меча. Нема сумње да ће гости знати адекватно да промене и заротирају екипу и припремиће се добро за утакмицу са нама.“

„И ми смо имали утакмицу у среду, једно европско гостовање за нас. Екипа Напретка и град Крушевац такође претендују на излазак у Европу. Тешка утакмица и тешко гостовање, али верујем да ћемо и ми и гости наћи знања, снаге и воље да прикажемо у недељу прублици на Вождовцу прави фудбал.“

„Поред надмудривања играча на терену, очекује нас тактичко надмудривање два стручна штаба. Са друге стране је врхунски стручни штаб, свидео ми се начин игре, приступ дисциплини коју имају у игри. Знаћемо и ми на који начин треба да им одговоримо на терену, јер поред надигравања у сваку утакмицу улазимо да победимо, тако ће бити и овај пут.“ – додао је Столица.

Шеф стручног штаба је имао и одговор на постављено питање од стране новинара поводом избора судије, за недељну утакмицу: „Нити клуб нити ја се не бавимо суђењем. О тој теми не желимо да размишљамо. Та тема је увек присутна, нажалост. Ја бих волео да се тим стварима много мање пише у српском фудбалу. Ја имам пуно поверење у судијску комисију, они увек имају своје разлоге када бирају судије. Верујем да су сви ти разлози за добробит српског фудбала. Било би штета да то увек буде тема о којој ћемо причати, нарочито после утакмице. Пре утакмице можемо да споменемо, али после утакмице не бих волео да спомињемо, јер имаћемо две екипе које имају врхунски квалитет. Судије треба да буду само у служби свих нас у служби игре и потпуно у другом плану. Враћајући се на те теме, сви имамо неке историјате добре или лоше. Ја не бих волео да то буде тема и морам да имам пуно поверења у судије како у недељу, тако и усвим наредним утакмицама.“

ИЗВОР: http://supersport365.com/fudbal/Nacionalni/70590/zmajevi-spremno-cekaju-crvenu-zvezdu.html

Оставите коментар