SUPERSPORT365: VOŽDOVAC PRED MOGUĆOM MISIJOM!

04/04/2017U MEDIJIMA

Pred Zmajevima je meč sa Partizanom, posle mečeva odigranih u prvenstvu, došla je utakmica u kupu Srbije. Ekipa sa Topčidera dolazi na Dušanovac. Na današnjoj konferenciji za medije, novinarima su se obratili trener u stručnom štabu Aleksandar Linta i mladi reprezentativac iz redova Zmajeva Aleksandar Filipović.
„Imali smo protekle nedelje veoma zahtevnu utakmicu, kako fizički, tako i psihološki. I samo tri četiri dana kasnije nas čeka novi izazov, kup susret sa Partizanom. Partizan je jako dobar tim, skup dobrih pojedinaca i kvalitetnih igrača, reprezentativaca, pojačan sa kvalitetnim strancima i sa dobrim trenerom.“ – započeo je Aleksandar Linta, trener Voždovca.
„To je ekipa koja ima niz od 24 utakmice bez poraza, a mi ulazimo u meč rasterećeno, sa nekom našom idejom i da odigramo dobro, da se predstavimo u što boljem svetlu. Trudićemo se da iz naše dobre igre dođemo do rezultata.“ – istakao je Aleksandar Linta.
„Sigurno je da nas čeka jedna teška utakmica. Ekipa Partizana je u odličnoj formi i imaju dosta dobru seriju. Imaju veoma velike ambicije, kao i mi u kupu, te smatram da će biti dobra utakmica. Naša prednost je što igramo na našem terenu i daćemo sve od sebe da dođemo do polufinala kupa.“

IZVOR: http://supersport365.com/fudbal/Nacionalni/60973/vozdovac-pred-ne-mogucom-misijom.html

Ostavite komentar