SUPERSPORT365: „VOŽDOVAC PONOVO U PLEJ OFU, SLEDEĆI KORAK EVROPA“

12/04/2017U MEDIJIMA

Na današnjoj konferenciji za medije Fudbalskog kluba Voždovac, prisutnima su se obratili, generalni direktor Goran Grkinić, šef stručnog štaba Ilija Stolica i kapiten Miloš Pavlović. Voždovcu sledi utakmica sa Čukaričkim u četvrtak u 17 časova. Međutim, Voždovac je obezbedio plasman u plej of i pred momcima sa Dušanovca su novi izazovi i novi ciljevi. Statistika ide na ruku Voždovcu, jer su od dolaska Ilije Stolice, na 14 odigranih mečeva u drugom krugu, ostvarili je 9 pobeda, uz 2 remija i 3 poraza. Gol razlika je 21:10! Od 42 moguća boda, na konto Voždovca je došlo 29. Dobre igre i publiku na stadion, te je broj posete povećan 2,5 puta na „krovu”. Generalni direktor Goran Grkinić nije krio zadovoljstvo.
„Prezadovoljni smo rezultatima svi u klubu, počev od Predsednika Marka Zdravkovića, preko svih nas u klubu koji radimo u organizaciji. Ciljevi su se iz godine u godinu menjali, počev od opstanka u ligi, preko plasmana u plej of do situacije da smo već u plej ofu i sledeći cilj je Evropa.“

Svakako da najveće zasluge za dobre igre idu treneru Iliji Stolici.
„Svi imamo svog udela, svako je izneo deo tereta. Počev od ekonomata, preko organizacionog dela, do stručnog štaba, uz podršku Predsednika i direktora. Fudbal je timski sport, kako na terenu, tako i u stručnom štabu. Svi delujemo kao tim. Ključ uspeha je svakako podrška u klubu. Igrači znaju da sprovedu i prikažu na terenu svaku našu ideju, ali raduje i još jedna činjenica. Statistika jasno pokazuje da su posle svakog poraza, napravili iskorak, odnosno posle svakog poraza dolazila je pobeda što je samo pokazuje karakter ovih momaka“. – izjavio je Stolica.

„Velika mi je čast da budem u ovom klubu. Ovo je klub koji ima uslove u svakom pogledu. Ovde se vrlo jasno zna gde se troši svaki dinar i koliko klub želi da napraduje. Dosta se ulaže u omladinsku školu, odnosno u bazu. Omladinci igraju prepoznatljiv fudbal, a to su igrači koji treba da ulaze u prvi tim.“ – nadovezao se šef stručnog štaba Ilija Stolica.

IZVOR: http://supersport365.com/fudbal/Nacionalni/61375/vozdovac-ponosno-u-plej-ofu-sledeci-korak-evropa-video.html

Ostavite komentar