СУПЕРСПОРТ365: „ВОЖДОВАЦ ПОНОВО У ПЛЕЈ ОФУ, СЛЕДЕЋИ КОРАК ЕВРОПА“

На данашњој конференцији за медије Фудбалског клуба Вождовац, присутнима су се обратили, генерални директор Горан Гркинић, шеф стручног штаба Илија Столица и капитен Милош Павловић. Вождовцу следи утакмица са Чукаричким у четвртак у 17 часова. Међутим, Вождовац је обезбедио пласман у плеј оф и пред момцима са Душановца су нови изазови и нови циљеви. Статистика иде на руку Вождовцу, јер су од доласка Илије Столице, на 14 одиграних мечева у другом кругу, остварили је 9 победа, уз 2 ремија и 3 пораза. Гол разлика је 21:10! Од 42 могућа бода, на конто Вождовца је дошло 29. Добре игре и публику на стадион, те је број посете повећан 2,5 пута на „крову”. Генерални директор Горан Гркинић није крио задовољство.
„Презадовољни смо резултатима сви у клубу, почев од Председника Марка Здравковића, преко свих нас у клубу који радимо у организацији. Циљеви су се из године у годину мењали, почев од опстанка у лиги, преко пласмана у плеј оф до ситуације да смо већ у плеј офу и следећи циљ је Европа.“

Свакако да највеће заслуге за добре игре иду тренеру Илији Столици.
„Сви имамо свог удела, свако је изнео део терета. Почев од економата, преко организационог дела, до стручног штаба, уз подршку Председника и директора. Фудбал је тимски спорт, како на терену, тако и у стручном штабу. Сви делујемо као тим. Kључ успеха је свакако подршка у клубу. Играчи знају да спроведу и прикажу на терену сваку нашу идеју, али радује и још једна чињеница. Статистика јасно показује да су после сваког пораза, направили искорак, односно после сваког пораза долазила је победа што је само показује карактер ових момака“. – изјавио је Столица.

„Велика ми је част да будем у овом клубу. Ово је клуб који има услове у сваком погледу. Овде се врло јасно зна где се троши сваки динар и колико клуб жели да напрадује. Доста се улаже у омладинску школу, односно у базу. Омладинци играју препознатљив фудбал, а то су играчи који треба да улазе у први тим.“ – надовезао се шеф стручног штаба Илија Столица.

ИЗВОР: http://supersport365.com/fudbal/Nacionalni/61375/vozdovac-ponosno-u-plej-ofu-sledeci-korak-evropa-video.html

Оставите коментар