SUPERSPORT – ZMAJEVI SE POJAČAVAJU!!!

04/07/2018U MEDIJIMA

ZMAJEVI SE POJAČAVAJU!!!

Voždovac doveo Bojana Kovačevića i Nikolu Mikića.

Bojan je prethodno igrao u FK Inđija, a i pored odličnih defanzivnih karakteristika, dobro se snalazi i u napadu, te je ove sezone kao jedan od najstandardanijih članova Inđije često učestvovao i u asistencijama, a postigao je i dva gola.

“Zadovoljstvo mi je što sam postao deo kluba koji je u usponu. Voždovac je jedan od najorganizovanijih klubova. Sve to doprinosi da moram da opravdam očekivanja uprave i stručnog štaba, a takođe se nadam da će moj kvalitet doprineti ekipi da ređa uspehe.”

Nikola Mikić bivši fudbaler Crvene zvezde, ali i član OFK Beograda, Napretka iz Kruševca i Radničkog iz Niša potpisao je danas za Zmajeve. Nikola je takođe sa uspehom igrao i za tursku Manisu, kao i grčke klubove OFI sa Krita i Kaloni. Na superligaškoj sceni širom Evrope ima preko 300 mečeva odigranih i 20 postignutih golova. Ni osvajanje trofeja mu nije strano, u bogatoj karijeri ima i dva osvojena kupa sa Crvenom zvezdom.

“Zadovoljan sam dolaskom u Voždovac, očekujem jednu dobru sezonu i visok plasman Zmajeva, možda napravimo i korak više ka Evropi. Znam da sam došao u klub koji je jedan od najsređenijih u našoj zemlji i koji uvek ima visoke ciljeve. Želim da pomognem svpojim iskustvom i da budem deo ostvarivanja visokih dometa.” – izjavio je Mikić na predstavljanju.

Mikić i Kovačević će se uskoro priključiti pripremama „Zmajeva“!

IZVOR: http://supersport365.com/sportske-vesti-fudbal/domaci-fudbal/83811/zmajevi-se-pojacavaju.html

Ostavite komentar