SUPERSPORT – „Zmajevi“ bez kapitena dolaze na Banjicu

29/03/2018U MEDIJIMA

„Zmajevi“ bez kapitena dolaze na Banjicu

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da je njegova ekipa vredno i naporno trenirala tokom dvonedeljne pauze u Superligi Srbije, kao i da u predstojeću utakmicu protiv Rada ulazi sa željom da prekine seriju loših rezultata u gostima.

– Ova utakmica je za nas vrlo bitna jer na tri gostovanja nismo uspevali da napravimo dobar rezultat, a sa druge strane smo imali dobre rezultate kod kuće. Eto prilike da prekinemo seriju negativnih rezultata i da pokušamo da napravimo dobar rezultat na gostujućim terenima – rekao je Veselinović.

Fudbaleri Voždovca će u petak gostovati Radu u prvoj utakmici 29. kola Superlige Srbije.

– Ekipa Rada je značajno podigla formu u drugom delu prvenstva i naravno u ovih poslednjih nekoliko kola. Dolazak trenera Zorana Milinkovića je pozitivno uticao, desili su se pozitivni pomaci u igri. Gledali smo njihove utakmice i smatram da nas čeka jedan vrlo motivisan protivnik koji se ne nalazi u dobroj poziciji na tabeli i daleko su od rešavanja pitanja opstanka. Tako da će igrati sa puno motiva i žara utakmicu protiv nas. Mislim da je to detalj u kom ne bismo smeli da budemo u nekom podređenom položaju, već mislim da naš nivo motivacije, želje i rešenosti koji imamo, donosi nam veće šanse da napravimo dobar rezultat – rekao je Veselinović.

Igrački kadar je u punom sastavu, osim kapitena Miloša Pavlovića koji ima suspenziju zbog kartona.

– Hendikep je igranje bez kapitena, jer njegovo iskustvo dosta znači ekipi, međutim, želimo da pobedimo svaku utakmicu i da odigramo najbolje moguće, ali da iskoristimo ovaj period za afirmaciju mlađih igrača, jer znamo da je Voždovac u ovom prelaznom roku pokazao da su njegovi igrači intersantni evropskim klubovima. Moramo raditi na tome da se taj prelazni rok, ponovi i na leto – dodao je Veselinović.

Voždovac je šesti na tabeli Superlige sa 43 boda, dok je Rad 15. sa 21. Utakmica između Rada i Voždovca igra se u petak od 17.00 na stadionu Kralj Petar prvi.

IZVOR: http://supersport365.com/sportske-vesti-fudbal/domaci-fudbal/80528/zmajevi-bez-kapitena-dolaze-na-banjicu.html

Ostavite komentar