SUPERSPORT – LUKOVIĆ: “BILI SMO BLIŽI POBEDI”!

23/10/2018U MEDIJIMA

LUKOVIĆ: “BILI SMO BLIŽI POBEDI”!

Ekipa Voždovca je iza sebe imala dinamičan susret sa ekipom lučanske Mladosti.

Gosti su poveli, Voždovac je stvorio dosta prilika, Zmajevi pokazali i karakter kada su nastavili sa napadima i pored rezultatskog minusa i na kraju meča završeno je rezultatom 1:1.

“Mogu reći da je dobra utakmica bila. Mislim da smo i bili bolji rival, jer smo kontrolisali utakmicu svih devedeset minuta. Iako nismo imali izrazite šanse, smatram da smo bili bliže pobedi. Međutim, kako se kretao rezultat, gol nam je dobro došao, a i bod sa kojim očekujem da krenemo ka višim pozicijama.” – istakao je Luković.

Luković je i strelac gola za Voždovac. To je gol o kojem se priča i koji je privukao dosta pažnje u fudbalskim krugovima. Prethodnih dana je dosta čestitki stiglo na Andrijinu adresu:

“Zahvaljujem se svima na čestitkama. Gol je takođe plod rada i vežbanja, dosta značaja pridajem izvođenju prekida. Volim da ostanem posle treninga i da vežbam “slobodnjake”. Nadam se i da će nastaviti da me služi i da će još biti golova na sličan način.” – istakao je Luković.

Sledi utakmica u Zemunu, još jedan zanimljiv gradski meč, Zmajevi će preko reke na noge narednom rivalu:

“Idemo ekipi Zemuna i verujem da ćemo biti na visini zadatka, pružiti maksimum svojih mogućnosti i vratiti se kući sa osmehom na licu.”

IZVOR: http://supersport365.com/sportske-vesti-fudbal/domaci-fudbal/86800/lukovic-bili-smo-blizi-pobedi.html

Ostavite komentar