SUPER SPORT – NAPAD ZMAJEVA SVE OPASNIJI – NOVO POJAČANjE ALEKSANDAR JEVTIĆ

12/07/2018U MEDIJIMA

NAPAD ZMAJEVA SVE OPASNIJI – NOVO POJAČANjE ALEKSANDAR JEVTIĆ

Fudbalski klub Voždovac ima novi potpis.

Danas je u prostorijama kluba paraf na vernost stavio Aleksandar Jevtić.

Aleksandar je rođen u Šapcu 30.03.1985. godine.

Iskusni napadač je u Srbiji nastupao za Borac iz Čačka, OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Jagodinu i Čukarički. Stekao je, takođe i vredno internacionalno iskustvo igrajući u turskom Hačtepeu, Đang Su i Ljaoningu iz Kine, ali takođe i u Bate Borisovu. Na terenima širom sveta je odigrao preko 280 utakmica, postigao preko 70 golova.

“Dolazak u Voždovac je odličan potez za mene i velika mi je čast što ću obući dres Zmajeva. Na svakom koraku je primetna profesionalnost i odlična organizacija kluba. Ciljevi kluba su visoki i veoma jasni, tako da želimo isto. Svojim iskustvom ću pomoći da ostvarimo te ciljeve, a ko zna, možda nas put navede i ka Evropi i evropskim pohodima.” – istakao je Aleksandar Jevtić, novo pojačanje Zmajeva.

Godine 2008 se dotakao i dresa reprezentacije Srbije, a iskusan je i u osvajanju trofeja. Sa Crvenom zvezdom i osvojen nacionalni kup u Sezoni 2009/10.

Aleksandar Jevtić je potpisao ugovor na godinu dana.

IZVOR: http://supersport365.com/sportske-vesti-fudbal/domaci-fudbal/84083/napad-zmajeva-sve-opasniji-novo-pojacanje-aleksandar-jevtic.html

Ostavite komentar