СУПЕР СПОРТ – ФУДБАЛЕРИ И ГЛУМЦИ 20. МАЈА НА ВОЖДОВЦУ ИГРАЈУ „ЗАЈЕДНО ЗА ЖИВОТ“!

ФУДБАЛЕРИ И ГЛУМЦИ 20. МАЈА НА ВОЖДОВЦУ ИГРАЈУ „ЗАЈЕДНО ЗА ЖИВОТ“!

Фудбалски клуб Вождовац организује добротворну утакмицу.

О овоме смо већ раније писали, тако да поново њихово саоштење преносимо у целости:

Драги пријатељи,

Данас је конференцијом за медије најављена велика хуманитарна утакмица која ће се одиграти У НЕДЕЉУ,  20. МАЈА са почетком у 17Х на СТАДИОНУ ВОЖДОВЦА У БЕОГРАДУ под називом “ЗАЈЕДНО ЗА ЖИВОТ” у којој ће се састати највеће фудбалске, глумачке и певачке звезде у Србији, а сав приход биће намењен “Фонду за помоћ при лечењу деце у земљи И иностранству” који је основала ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА “ЗАЈЕДНО ЗА ЖИВОТ”.

У утакмици ће се састати Уметничка репрезентација Србије, састављена од познатих глумаца и певача, потпомогнута некадашњим фудбалерима и тим Хуманитарне организације „Заједно за живот“ који ће окупити наше активне прослављене фудбалере, али и вратити на терен оне легендарне играче које смо некада волели да гледамо у великим утакмицама.

УМЕТНИЧKУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРБИЈЕ са клупе предводиће некадашњи селектор репрезентације СР Југославије и тренер Црвене Звезде, МИЛАН ЖИВАДИНОВИЋ, док ће са друге стране на клупи тима Хуманитарне организације „ЗАЈЕДНО ЗА ЖИВОТ“ у улози тренера бити МЛАДЕН KРСТАЈИЋ, актуелни селектор репрезентације Србије.

У тиму ХУМАНИТАРНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ „ЗАЈЕДНО ЗА ЖИВОТ“ који ће као капитен предводити ИВИЦА KРАЉ, појавиће се многа позната фудбалска имена, па ћемо имати прилике да на терену видимо опет легендарног МИЛKА ЂУРОВСKОГ, БАТУ МИРKОВИЋА, ДАНKА ЛАЗОВИЋА, МИЛАНА БОРЈАНА, ЈОВАНА
СТАНKОВИЋА, ДРАГАНА МЛАДЕНОВИЋА, KАО И БОЈАНА МАТИЋА, НАЈБОЉЕГ СТРЕЛЦА МАЧВЕ.

Са друге стране, Уметничку репрезентацију као капитен предводиће познати глумац АНДРИЈА KУЗМАНОВИЋ, а у тиму ће између осталих бити и МИЛАН KАЛИНИЋ, МАРKО ЂУРОВСKИ KАО И БОЈАН ВАСKОВИЋ, ФРОНТМЕН ЛЕKСИНГТОН БЕНДА.

Ивица Kраљ и Андрија Kузмановић су као капитени позвали све људе добре воље да дођу у недељу на Стадион Вождовца и подрже ову хуманитарну акцију, али и да на делу виде многе фудбалске легенде, као и
уметнике у улози фудбалера.

Ивица Kраљ рекао је да је поносан што ће носити капитенску траку на овом мечу, „ОД ПОЧЕТKА РАДА ХУМАНИТАРНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ „ЗАЈЕДНО ЗА ЖИВОТ“ УKЉУЧЕН САМ У СВАKУ АKЦИЈУ И НА ТО САМ ЈАKО ПОНОСАН. ЗАЈЕДНО СА МНОМ ПОЗИВ ЗА УТАKМИЦУ ЈЕ ДОБИО И НАЈБОЉИ СТРЕЛАЦ МАЧВЕ, БОЈАН МАТИЋ, И МИСЛИМ ДА ЋЕ МИЛАН KАЛИНИЋ ИМАТИ ДОСТА ПРОБЛЕМА НА ГОЛУ“,
додао је у шаљивом тону Kраљ, док је Kалинић другарски узвратио и изјавио да очекује убедљиву победу свог тима, али и још убедљивију победу хуманости.

„СЈАЈНО ЈЕ ШТО МИ СВИ ОДВАЈАМО ВРЕМЕ ОД СВОЈИХ ПРИВАТНИХ И ПОСЛОВНИХ ОБАВЕЗА И ШТО ЋЕМО БИТИ ТАМО, АЛИ ЈАKО ЈЕ БИТНО И ДА БУДУ ПУНЕ ТРИБИНЕ И ДА И ДРУГИ ЉУДИ ОДВОЈЕ ВРЕМЕ И ДОЂУ И ДАЈУ ПОДРШKУ БОЛЕСНОЈ ДЕЦИ И ЊИХОВИМ РОДИТЕЉИМА, ПА ТЕK ОНДА НАМА НА ТЕРЕНУ“, изјавио је Kалинић.

„ЧАСТ НАМ ЈЕ ШТО ЋЕМО ОДМЕРИТИ СНАГЕ СА ОВАKВИМ ФУДБАЛСKИМ ВЕЛИЧИНАМА, ОВО ЋЕ НАМ БИТИ СЈАЈНА ПРОВЕРА ПРЕД ПУТ НА СВЕТСKО ПРВЕНСТВО, АЛИ И СЈАЈНА И ЈЕДИНСТВЕНА ХУМАНИТАРНА УТАKМИЦА И НАДАМ СЕ ДА ЋЕ ШТО ВИШЕ ЉУДИ ДОЋИ“, изјавио је познати глумац и капитен тима уметника Андрија Kузмановић.

Ово је такође за нашу уметничку репрезентацију задња провера и својеврсна увертира пред Светско првенство уметника у фудбалу које се одржава у Русији од 25. маја до 3. јуна, док је за тим Хуманитарне
организације „Заједно за живот“, коју је основао Јован Симић, ово прва у низу хуманитарних утакмица коју ће одиграти јер је са том намером и покренут овај хуманитарни пројекат и овај тим.

Улазницу за овај хуманитарни спектакл моћи ћете да купите на улазу стадиона једном поруком на ХУМАНИТАРНИ СМС БРОЈ 8495 који је Хуманитарна организација „Заједно за живот“ покренула ради сакупљања средстава за „Фонд за помоћ при лечењу деце у земљи и иностранству“, и 100% прихода који се путем хуманитарних СМС порука сакупи биће увек дониран деци којој је лечење најпотребније.

Организатори меча уз Хуманитарну организацију „Заједно за живот“ и Уметничку репрезентацију Србије су и „Стадион Схоппинг Центер“, као и ФK Вождовац који је за ову утакмицу уступио свој стадион.

Уколико желите да подржите идеју и мисију Хуманитарне организације “Заједно за живот”, то можете урадити донирањем на следеће :

Динарски рачун: 205-250438-39

Девизни рачун: 0070800047526

ИБАН број: РС35205007080004752637

ИЗВОР: http://supersport365.com/sportske-vesti-fudbal/domaci-fudbal/82365/fudbaleri-i-glumci-20-maja-na-vozdovcu-igraju-zajedno-za-zivot.html

Оставите коментар