Ступаревић: Добре игре доносе резултате, па и голове

Ступаревић: Добре игре доносе резултате, па и голове

Вождовац је од почетка припрема екипи прикључио и неколико играча из омладинске школе и тако наставио са “политиком” указивања поверења младим играчима из своје школе.

Један од играча који су и током прошле године на најбољи могући начин оправдали поверење Илије Столице је Филип Ступаревић.

На утакмици против Зорје, Ступаревић је на најбољи начин показао зашто је узданица прве екипе Змајева и постигао гол за нерешен резултат (1:1).

“Задовољан сам током припрема, а посебно бих нагласио добру атмосферу која је симбол ове екипе”, каже Ступаревић по повратку са припрема.

“Не желимо да срљамо, али у свакој новој сезони желимо да поставимо нови стандард и тежимо бољем. Желимо да идемо ка самом врху табеле. Вождовац видим у горњој половини табеле, а заслужили су то момци који креирају добру игру и добру атмосферу”, рекао је Ступаревић.

Иако му то није основни задатак на терену, Ступаревић често постиже голове. Прошле сезоне се у стрелце уписао у стрелце у Омладинској лиги Србије, у Суперлиги Србије као и у квалификацијама за кадетско Европско првенство. Управо је његов гол одвео Орлиће у Хрватску на завршни турнир.

“Знам да ће ми добре игре донети и добре резултате па и голове. Знам свој посао и мислим да је важно да кренемо са победама и успесима, а име стрелца није важно”, скроман је Ступаревић.

Kао један од играча који је из омладинске школе стигао до места у првом тиму, Ступаревић је ове године промотор фудбалског кампа Вождовца.

“Сећам се како је било када сам ја почињао и знам какав значај имају кампови. Позивам све дечаке и девојчице да се пријаве за камп и да дођу да се дружимо и да заједно учимо о најважнојој споредној ствари на свету”, поручио је Ступаревић.

ИЗВОР: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a178082-Stuparevic-Dobre-igre-donose-rezultate-pa-i-golove.html

Оставите коментар