СТОЛИЦА: Задовољни смо учињеним

СТОЛИЦА: Задовољни смо учињеним

Фудбалери и стручни штаб Вождовца враћају се у Београд по окончању припрема у Словенији.

„Змајеви“ су одиграли четири меча, савладан је Оренбург 3:0, потом пораз од Спартака из Москве 3:2, реми са Рудешом из Хрватске 2:2, док је и последњи дуел, против украјинске Зорје, окончан 1:1.

– Све је протекло како смо планирали и задовољни смо учињеним на припремама, рекао је тренер Вождовца Илија Столица.

Спартак и Зорја су пребринули европске квалификационе борбе, сама снага противника је видљива и по пласману на табелама у њиховим националним шампионатима, али Вождовац је показао своју снагу и игру која га је красила у нашем првенству:

Радују одличне игре против тимова који су обезбедили пласман у групне фазе евротакмичења:

– Имали смо два противника на припремама који су се већ пласирали у групне фазе Лиге Шампиона и Лиге Европе. Међутим, ми смо одиграли утакмице са противницима на наш начин, да не кажем утакмице у којима смо ми контролисали игру током целог меча, наставио је Столица.

Тим је подмлађен…

– Непроцењиво искуство смо извукли из ових мечева. Одигравање свих утакмица је било плодоносно, огроман подстицај за све нас, за целу екипу, а нарочито за наше младе играче. Избором противника на почетку припрема, мислим да смо извукли велики бенефит из овако квалитетних утакмица.

Пре почетка Суперлиге, очекује их још један дуел:

– Одиграћемо за викенд још једну утакмицу, а противник ће нам бити екипа Радничког из Обреновца, а након тога улазимо у редован микро циклус пред прво коло, закључио је Столица.

ИЗВОР:http://fudbal.hotsport.rs/2017/07/10/stolica-zadovoljni-smo-ucinjenim/

Оставите коментар