Столица за СK: Играчи постављају и остварују циљеве

Столица за СK: Играчи постављају и остварују циљеве

Нова сезона у Суперлиги Србије почиње у петак. Вождовац у нову сезону креће пред својима навијачима у дуелу преотив Радника из Сурдулице. Илија Столица за Спорт Kлуб је говорио о припремама, променама у тиму и предстојећем шампионату.

Занимљиве и добро одрађене припреме су иза фудбалера Вождовца. Занимљиви и јаки ривали, али и приказана игра којом Змајеви никоме нису дозволили да их надигра у тим припремним мечевима.

Оно на шта је Вождовац већ навикао јавност јесте укључивање младих играча првом тиму. На припреме са првим тимом путовало је и неколико играча из омладинске школе, а имали су уз себе Филипа Ступаревића који сјајним играма потврђује како је могуће искористити указано поверење и прилику. Прелазни рок је још на почетку, било је одлазака из Вождовца и за сада једно појачање.

Први ривал Змајевима биће Радник из Сурдулице. Меч се игра у суботу у 20 часова на Kрову, што је свакако добра околност да пред својим навијачима отвориш сезону. Познато је шефу струке Вождовца шта и како је радио Радник током припрема, али и шта су радили остали клубови.

Никада није рано да се поставе циљеви за нову сезону. Вождовац се ове године неће задовољити само играњем у доигравању за шампиона.

ИЗВОР: 

Оставите коментар