Stolica za SK: Igrači postavljaju i ostvaruju ciljeve

20/07/2017U MEDIJIMA

Stolica za SK: Igrači postavljaju i ostvaruju ciljeve

Nova sezona u Superligi Srbije počinje u petak. Voždovac u novu sezonu kreće pred svojima navijačima u duelu preotiv Radnika iz Surdulice. Ilija Stolica za Sport Klub je govorio o pripremama, promenama u timu i predstojećem šampionatu.

Zanimljive i dobro odrađene pripreme su iza fudbalera Voždovca. Zanimljivi i jaki rivali, ali i prikazana igra kojom Zmajevi nikome nisu dozvolili da ih nadigra u tim pripremnim mečevima.

Ono na šta je Voždovac već navikao javnost jeste uključivanje mladih igrača prvom timu. Na pripreme sa prvim timom putovalo je i nekoliko igrača iz omladinske škole, a imali su uz sebe Filipa Stuparevića koji sjajnim igrama potvrđuje kako je moguće iskoristiti ukazano poverenje i priliku. Prelazni rok je još na početku, bilo je odlazaka iz Voždovca i za sada jedno pojačanje.

Prvi rival Zmajevima biće Radnik iz Surdulice. Meč se igra u subotu u 20 časova na Krovu, što je svakako dobra okolnost da pred svojim navijačima otvoriš sezonu. Poznato je šefu struke Voždovca šta i kako je radio Radnik tokom priprema, ali i šta su radili ostali klubovi.

Nikada nije rano da se postave ciljevi za novu sezonu. Voždovac se ove godine neće zadovoljiti samo igranjem u doigravanju za šampiona.

IZVOR: 

Ostavite komentar