BUTA SPORT: STOLICA PRED JAVOR – NAMA SU AMBICIJE PORASLE

18/04/2017U MEDIJIMA

STOLICA PRED JAVOR: Nama su ambicije porasle

 

U narednom kolu Voždovac dočekuje ekipu Javora, ekipu koju su Zmajevi pre samo desetak dana pobedili na gostovanju u Ivanjici rezultatom 1:0, a strelac je bio Stefan Dražić.

Na današnjoj konferenciji za medije, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i napadač Stefan Dražić.

„Nama su ambicije porasle. Nezgodno jeste pobediti jednog protivnika dva puta. Ovo je za nas novi početak i jako nam je važno da startujemo kvalitetnom i dobrom igrom i da iz te igre pobedimo, što se od nas i očekuje, pogotovo pred našom publikom.“ – napomenuo je Ilija Stolica.

„Treba naglasiti i da je Javor promenio šefa stručnog štaba u odnosu na prošli naš susret i sigurno sam da će biti noviteta u njihovoj igri. Međutim, mi naglašavamo da u našoj igri pokušavamo da sve zavisi od nas i da ćemo u sutrašnjem meču ići na pobedu.“ – istakao je šef stručnog štaba Voždovca Ilija Stolica.

„Čeka nas novih sedam utakmica i želimo da se uključimo u borbu za Evropu i za četvrto mesto. Dolazi nam Javor, koga smo skoro već pobedili, ali teško je pobediti istog protivnika dva puta u kratkom vremenskom intervalu. Očekujemo neizvesnu utakmicu, ali očekujem da ćemo dobro da se pripremimo i da sutra istrčimo na teren i pokažemo da smo mi dominantniji.“ – istakao je Stefan Dražić.

http://www.butasport.rs/fudbal/stolica-pred-javor-nama-su-ambicije-porasle/

Ostavite komentar