Stolica: Neprocenjivo iskustvo i ogroman podsticaj

10/07/2017U MEDIJIMA

Stolica: Neprocenjivo iskustvo i ogroman podsticaj

Fudbaleri Voždovca vraćaju se u utorak u Beograd nakon obavljenog dela priprema u Sloveniji. Zmajevi se u svoje gnezdo vraćaju zadovoljni učinjenim.

Od početka priprema, Voždovac je odigrao četiri kontrolna meča.

Pred odlazak u Sloveniju, Zmajevi su bili bolji od Orenburga (3:0), a sa šampionom Rusije koji je bio u završnoj fazi priprema igrali su Beograđani egal utakmicu ali su poraženi 3:2, sa Zorjom je bilo nerešeno (1:1) kao i sa Rudešom (2:2).

„Sve je proteklo kako smo planirali i zadovoljni smo učinjenim na pripremama. Na pripremama smo imali dva protivnika koji su se već plasirali u grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope. Igrali smo sa svima na naš način, da ne kažem da smo kontrolisali te mečeve tokom svih 90 minuta“, Kaže Ilija Stolica.

Stolica je u Sloveniju poveo značajno podmlađen sastav i pokazalo se da su igrači iz omladinske škole zaslužili ukazano poverenje. Posebno se, mada se to na neki način već i očekuje, istakao Filip Stuparević koji je postigao gol u meču sa Zorjom.

„Neprocenjivo iskustvo smo izvukli iz ovih mečeva. Odigravanje svih utakmica je bilo plodonosno, ogroman podsticaj za sve nas, za celu ekipu, a naročito za naše mlade igrače. Izborom protivnika na početku pripreme smo izvukli veliki benefit za nas“, smatra šef struke Voždovca.

Poslednja kontrola pred nastavak priprema za šampionat koji počinje 22. avgusta Voždovcu će, u nedelju, biti radnički iz Obrenovca.

IZVOR: http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a177884-Stolica-Neprocenjivo-iskustvo-i-ogroman-podsticaj.html

Ostavite komentar