Столица: Јаки ривали на припремама – Вождовац профитирао

Столица: Јаки ривали на припремама – Вождовац профитирао

Тренер Змајева задовољан послом одрађеним у Словенији

Фудбалери Вождовца враћају се са припрема у Словенији добро обављеног посла, тврди шеф стручног штаба Змајева, Илија Столица. Његова екипа одиграла је у том периоду три утакмице.

Вождовац је одиграо четири меча у припремном периоду. Поражен је од московског Спартака са 3:2, а онда су уследили ремији са хрватским Рудешом (2:2) и украјинском Зорјом (1:1).
“Све је протекло како смо планирали и задовољни смо учињеним на припремама. Имали смо два противника на припремама који су се већ пласирали у групне фазе Лиге Шампиона и Лиге Европе. Међутим, ми смо одиграли утакмице са противницима на наш начин, да не кажем утакмице у којима смо ми контролисали игру током целог меча“, рекао је Столица за сајт клуба.

Различита имена су се уписивали у стрелце, али и репрезентативци, попут Ћирковића или Срећковића. Kадетски репрезентативац Србије и млада нада Вождовца Ступаревић је сјајним голом из слободног ударца донео реми против Украјинаца.
“Непроцењиво искуство смо извукли из ових мечева. Одигравање свих утакмица је било плодоносно, огроман подстицај за све нас, за целу екипу, а нарочито за наше младе играче. Избором противника на почетку припрема, мислим да смо извукли велики бенефит из овако квалитетних утакмица.“

Вождовац је на четири меча постигао осам голова, у просеку два по мечу, а пред сусрет са Радником и прво коло, Змајеви ће одиграти још један меч:
“Одиграћемо за викенд још једну утакмицу, а противник ће нам бити екипа Радничког из Обреновца, а након тога улазимо у редован микро циклус пред прво коло“, закључио је Столица.

ИЗВОР:http://www.mozzartsport.com/vesti/stolica-jaki-rival-na-pripremama-vozdovac-profitirao/172375

Оставите коментар