SRBIJA SPORT – VELIKI PLANOVI VOŽDOVCA

26/12/2018U MEDIJIMA

VELIKI PLANOVI VOŽDOVCA

Sportski sektor na čelu sa direktorom Goranom Grkinićem radi svakodnevno i u vremenu pauze nema odmora. Za proleće se sprema jak Voždovac.

„Voždovac je klub koji ide uzlaznom putanjom, to je vizija kluba i Voždovac to i zaslužuje. Želimo da vratimo Voždovac u gornji deo tabele. Kada se sve sabere i oduzme ova polusezona je definitivno bila za zaborav. Letos jeste bilo grešaka, ali pred nama je još jedna zanimljiva zima. Pred nama je još jedan prelazni rok i želimo dobro da se pojačamo. Ove zime smo napravili dobar transfer, kao i prethodne kada smo odradili dobar prelazni rok.“ – započeo je Goran Grkinić.

„Želimo da pojačamo igrački kadar sa četiri do pet ozbiljnih igrača, koji će moći da naprave razliku na terenu i koja će biti istinska pojačanja za Voždovac. Želimo da dovedemo i mlade igrače, ali ni godine nisu bitne, bitno je da igrači koji dođu mogu da donesu pozitivnu razliku u kvalitetu i pre svega da donesu prednost na terenu.“ – nastavio je Grkinić

„Na spisku želja šefa stručnog štaba imamo desetak imena i u pregovorima smo oko njihovog dovođenja. Želimo da u narednom periodu do 15. januara rešimo pitanje igračkog kadra i da dovedemo igrače na kojima šef insistira.“ – nadovezao se Grkinić.

Biće i odlazaka: „Odrešene ruke prilikom izbora nove sredine imaće Zlatković, Zoćević i Milutinović, jer stručni štab ne računa na njihove usluge. Blagojević i Veličković će otići na „pozajmicu“, dok je Luka Milunović blizu odlaska u inostranstvo, odnosno odlaska u Maleziju. Todoru Petroviću je istekao Ugovor i klub neće ponuditi novi. Ugovore su uveliko raskinuli Ješić i Ostojić“ – zaključio je Goran Grkinić, direktor FK Voždovac.

IZVOR: https://www.srbijasport.net/n/47752/veliki-planovi-vozdovca

Ostavite komentar