SRBIJA DANAS – SUPERLIGA SRBIJE: Goleada na krovu, Zmajevi SPRŽILI Čarapane

25/02/2018U MEDIJIMA

SUPERLIGA SRBIJE: Goleada na krovu, Zmajevi SPRŽILI Čarapane

Voždovac pretekao Napredak na tabeli.

Fudbaleri Voždovca savladali su Napredak sa 3:2 (2:1) u premijernoj utakmici 24. kola Superlige Srbije. Gosti iz Kruševca odigrali su još jedan efikasan meč, ali su za razliku od prošlog petka kad su pobedili Spartak (4:3) ovoga puta ostali praznih šaka. Zmajevi su oporavili od poraza u Novom Sadu i novim trijumfom vratili na šesto mesto na tabeli.

Utakmica je od samog starta bila otvorena sa mnogo prilika. Posle nekoliko propuštenih šansi, Zmajevi su poveli na ubacivanja Lukovića i preciznog udarca Nikole Srećkovića u 12. minutu. Šansu je zatim imao Duronjić, a upravo je on povisio na 2:0 u 29. minutu, mada je veći deo posla, prodorom i odličnim centaršutem, završio Stuparević. Samo pet minuta kasnije ”čarapani” se vraćaju u igru, Boranijašević je sa desne strane poslao povratnu loptu, a Ndiaje precizno pogodio ugao Čupićevog gola. Inače Senegalac je pre gola imao još jednu sjajnu priliku, ali je njegov lob otišao pored stative.

U nastavku je tempo malo opao, prvu ozbiljniju šansu imali su ”zmajevi”, tačnije Ćirković, čiji je udarac odbranio Petrović. Voždovac je uvećao vođstvo u 80. minutu, Ješić je proigrao Srećkovića, koji je lako prebacio nepotrebno istrčalog Nikolu Petrovića. Nisu se predavali Kruševljani, dva minuta posle primljenog gola, uspeli su ponovo da zatresu mrežu Čupića. Centrirao je Džesi Sekidika, a najviši u buketu igrača bio je Ndiaje, koji je postigao već treći gol u dve utakmice, po povratku u grad pod Bagdalom.

IZVOR: https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/superliga-srbije-goleada-na-krovu-zmajevi-sprzili-carapane-2018-02-23

Ostavite komentar