SRBIJA DANAS – FSS izdao licence Večitim rivalima, ali ne samo njima

24/04/2018U MEDIJIMA

FSS izdao licence Večitim rivalima, ali ne samo njima

Odluka potvrđena na sajtu nacionalnog saveza.

Fudbalski savez Srbije izdao je licence za nastupe u narednoj sezoni, kako u Superligi, tako i u UEFA takmičenjima. Na „spisku“ su Crvena zvezda, Partizan, Čukarički, Voždovac i Napredak, a sve je potvrđeno i na sajtu nacionalnog saveza.

– Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbije, odnosno prvostepeni organ u postupku licenciranja, u sastavu Miljko Valjarević, potpredsednik i članovi Aleksandar Prekodravac, Igor Radmanović i Dušan Tomić, razmatrala je dokaze o ispunjenosti kriterujuma za klubove koji su se prijavili za postupak licenciranja za takmičenja u organizaciji UEFA i za takmičenje u Superligi za sezonu 2018/2019.

Razmatrani su dokazi vezani za sve kriterijume: sportske, infrastrukturne, personalno-administrativne, pravne kao i finansijske. Dokazi su razmatrani na osnovu izveštaja eksperata za svaki od napred pomenutih kriterijuma. Komisija je konstatovala da je pristiglo ukupno devet prijava kao i dokumentacija vezana za ispunjenje kriterijume od strane klubova u okviru postupka licenciranja za takmičenja u organizaciji UEFA, odnosno dvadeset i jedna prijava kao i dokumentacija vezana za ispunjenje kriterijume od strane klubova u okviru postupka licenciranja za takmičenje u Superligi.

IZVOR: https://www.srbijadanas.com/sport/fudbal/fss-izdao-licence-vecitim-rivalima-ali-ne-samo-njima-2018-04-20

Ostavite komentar